150zł?
Wymiana kompletnego rozrządu?
dwa paski, napinacze, wariator, pompa wody, olej?
To rewelacyjna cena, chyba, że mechanik jeszcze nie wie co go czeka
150zł?
Wymiana kompletnego rozrządu?
dwa paski, napinacze, wariator, pompa wody, olej?
To rewelacyjna cena, chyba, że mechanik jeszcze nie wie co go czeka
akurat wszystkie alfy mi robi i nie ma problemu. chyba że wasi mechanicy to kelnerzy.
Oj wypraszam sobie, to, że Twój mechanik jest tani nie znaczy, że mój jest kelnerem.
Ja też mam dylemat jeden mechanik 350 zł. drugi 150 zł. ale prawdopodobnie wezmę tego droższego. Trochę więcej ale z tego co słyszałem mam chłopak pojęcieNajlepiej popytać się osób co robili samochody u danego mechanika, wypytać się jak się sprawuje autko czy dobrze poskręcał daną cześć silnika ( nie pogubił śrubek jak jest nie daleko mojej miejscowości
człowiek zostawia pojemnik śrubek ;/ nie wiem jak on to robi ;/ )
Chyba ze masz zaufanie do swojego mechanika, nawet jeśli weźmie 150 zł. "to na to nie zwracaj uwagi"
Mi mechanik wymienił rozrząd za 150 zł i jeszcze się pytał czy cena w porządku.. Więc nie przesadzajmy że rozrząd - wymiana, musi kosztować ponad 300 zł. Jeśli mechanik się zna to zrobi to bez problemu, dobrze i tanio. Jeśli się zna i ceni to zrobi to tak samo dobrze ale i drogo - czy warto mieć takiego mechanika? Mi mojego poleciło parę znajomych i póki co nie mogę narzekać, robią chłopaki sprawnie, dokładnie i bez partactwa..
...to ja wam wszystkim bardzo zazdroszcze. Ja za sama robocizne zaplacilem £120(ok 650PLN). Wiec jak jakis mechanik proponuje wam 200-300PLN za robocizne to... STAWIAJCIE AUTO ZANIM SIE ROZMYSLI...
max 150zl chyba za wymianę hamulców. Zresztą nie mowie ze to jest nie możliwe jak mieszkasz w na wsi gdzie bezrobocie to 99,7 % to ci nawet 50zl zrobi :>
raczej w eter, nikogo nie chciałem urazić![]()