Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast![]()
Pozdrawiam wlasciciela alfy 159 sw na SCI zaparkowanej kolo poludnia pod kwk Piast![]()
Pozdrawiam kierownika z szarej oramkowanej 159 sw SPI*****, wczoraj w Bytomiu na Chorzowskiej.
Zajefajnie piszczały Ci hamulce
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5
verdebiancorosso
Pozdrowienia dla załogi czarnej 159 SW z rej SJ widzianej dziś na zjeździe z A4 na 3 Stawy od kierownika Mondeo na Łódzkich blachach.
Moje 147 powodów do szczęścia
pozdrawiam czarna 156 rej SK widzianej wczoraj na gliwickiej w Katowicach ok 14 :30 mrugałem awaryjnymi z tym, że nie z Alfy![]()
Wczoraj mi odmachał kierownik z białej Giulietty na pszczyńskiej w gliwicach. Pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla koleżanki ze 147, za którą dziś jechałem na ul. Wyzwolenia w RybnikuMignęła mi awaryjnymi, odmigałem długimi
![]()
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki srebrnej 159 widzianej kilkanaście minut temu na Karbiu. Wyjechaliście spod Maka i skręciliście w "ósemki" w stronę Plejady.
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnego GTka jadącego w stronę Katowic. Mrugnales mi dlugimi a ja Ci odmrugalem awaryjkami. Skreciles na cpn pozdrawiam !
Potrzebujesz coś pospawać ? Nie masz kątówki i chcesz coś uciąć ? może napompować koło ? wypolerować auto ? zdiagnozować Multi Ecu Scanem ? jesteś z okolic Żywca ? Zapraszam516-932-806
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115KM 2003r BYŁA
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136KM 1999r BYŁA
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115KM 2004r BYŁA
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 KM 2009r JEST