Ja swoją sprzedałem po pół roku, również po mocnym doinwestowaniu (w tym naprawa głowicy w 2.4), i zrobiłem to tylko dlatego, że zachciałem wersji TI. Więc również jestem zdania, że szukacie na siłę spisku. Każde auto trzeba dobrze przetrzepać i nie będzie problemu.
Jak nie pojedzie nie obejrzy porządnie to tak sobie może gdybać dlaczego sprzedaje... Ja po swoją pojechałem z ciekawości bo miałem blisko i co? Wróciłem nią do domu, bo mechanicznie nie było się do czego przyczepić, a cena jaką za nią zapłaciłem była śmieszna jak na tamten czas.
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Twoj przypadek to nie regula. Ktos kto sprzedaje samochod po pol roku z pewnocia jest podejrzany co swoich intencji. Moze byc tak ze sie przypalil bo cena byla super
Jak wielu na forum [emoji14]
Tu się zgadzam - podejrzany jest ale to też od razu nie skreśla auta i trzeba dobrze sprawdzić. Zresztą... każde auto teraz trzeba dobrze przetrzepać, od kogo by nie byłoGdybym miał blisko do Krk to pewnie bym pojechał zobaczyć
Niestety na forum ciężko teraz znaleźć kogoś z Krk kto podjedzie i obejrzy autko zanim samemu się przyjedzie.
witam.przymierzam sie do zakupu alfy 159 i chcialbym znac wasza opinie na temat tego egzemplarza http://allegro.pl/show_item.php?item...714#a7b60ada86
ewentualnie podrzućcie jakis link.