Wpisałem....Dużo się nie dowiedziałem...No chyba tylko to że mam wersję distinctive...Nic więcej....O wyposażeniu ani linijki....
Wpisałem....Dużo się nie dowiedziałem...No chyba tylko to że mam wersję distinctive...Nic więcej....O wyposażeniu ani linijki....
maniek6600 - od 01 luty 2005 do 31 styczeń 2006: 4/5 zagłówki, ABS, ASR, Airbag 6 sztuk, Alarm, Czujnik odległości przy parkowaniu - tył, Dach suwany, elektryczny, Dodatkowa mapa nawigacji satelitarnej, El. podnoszenie szyb przednich, Felgi alu. 15 Eleganti z ogum. 195/55, Felgi alu. 15 Sport z ogum. 195/60, Felgi alu. 16 Sport z ogum. 205/55, Felgi alu. 17 Sport z ogumieniem 215/45, Felgi alu. 17 Super Sport z ogum. 215/45, Felgi alu.16 wieloszprychowe z og.205/55, Fotel kierowcy z mech. regulacją wysokości, Fotel pasażera z mech. regulacją wysokości, Immobilizer, Kierownica i drążek biegów drewniane, Kierownica i drążek biegów skórzane, Kierownica wielofunkcyjna, Kierownica ze sterowaniem radia, Klimatyzacja automatyczna - 2 strefowa, Komputer pokładowy, Koło zapasowe - pełnowymiarowe, Lakier metalik, Lakier perłowy, Lusterka boczne regulowane elektrycznie, Mech. regulacja położenia kierownicy, Obrotomierz, Ogrzewane lusterka zewnętrzne, Pakiet Fix&go do naprawy opon, Pilot sterujący zamkiem centralnym, Przedni podłokietnik, Przyciemniające się lusterko wsteczne, Przygotowanie do montażu telefonu GSM, Radio CD, Radio CD z MP3, Regulacja wysokości pasów bezpieczeństwa, Siedzenia sportowe, skórzane, Spryskiwacze lamp przednich, Sterowanie głosem, System Connect Nav, System Connect Nav+, System Hi-Fi BOSE z subwooferem, Szyby atermiczne, Tapicerka Alfatex, Tapicerka skórzana, Tempomat, Uchwyty na kubki z przodu, VDC -syst. stabilizacji toru jazdy z ASR, Wspomaganie układu kierowniczego, Zamek centralny, Zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia, Światła przeciwmgielne
Dzięki tyle że ja mam z 07.2004
147 1,9 JTD (140km) Distinctive
Nie muszę nic pilnować, słyszę jak telefon dzwoni [emoji14]
Wyryte rantem felgi
czyli glosne sluchanie muzyki opada? Gdy ja moge puscic fulla bo mi wycisza radio jak dzwoni ktos i pipka![]()
Uwierz mi, słucham głośno muzyki i zawsze słyszę telefonwyciszenie to jeden klik na kierownicy. Z drugiej strony musisz kartę pewnie przekładać albo mieć osobną [emoji14]
Nie będziemy się jednak przecież sprzeczać - rzecz gustu kto co woli
Wyryte rantem felgi
Przekladam, ale używam tej opcji tylko na długich trasach![]()