Witam
Czy jest dużo rzeźby z taką przekładka? Co jest do wymiany?oprócz silnika skrzyni osprzętu. Zawiecha? Hamulce?
Witam
Czy jest dużo rzeźby z taką przekładka? Co jest do wymiany?oprócz silnika skrzyni osprzętu. Zawiecha? Hamulce?
Tez sie chetnie dowiem. Ja nawet bym byl ciekaw czy idzie na 3.0 z 166![]()
Najlepiej sprzedać jts'a i kupić v'łke a czy idzie wszystko idzie zrobic zalezy wszystko za ile i jak dobrze ma to działać
Litrowy a jakby to wygladalo gdybym kupil 156 2.5v6 jako dawce i mechanik wrzucal mi na moja bude? Orientacyjny koszt robocizny?
Koszt nieoplacalny pod każdym względem jeszcze jak przedlift v6 to wogole nie ma o.czym gadac
Hmm gdzies czytalem ze jak ma sie dawce to robocizna rzędu 1000-1500 zł. Na forum oglaszal sie kolega z wroclawia co robi takie swapy. Narazie temat obserwuje ale chetnie bym zmienil jtsa na v6
Mysle ze nikt o zdrowych zmyslach nie zamieni v6 na jtstaki strzał w kolano ,caly dawca cf3 min 5kilo robota min 2 więc robi sie spora suma fajnie miec polifta w v6 wiem.bo sam mam i wiem ze ich malo ale takiej rzezby bym nie chciał miec
Sprostowac jtsa na v6 a nie odwrotnieznalazlem 156 v6 przedliftowa tez sw za 3klocki. Podjezdzam do specjalisty i przerzuca mi graty za 2klocki. Mamy 5 klocków
to jest realne? Reszta auta na zyletki i moze z 600 zl sie ugra
btw V6 cf3 od ktorego rocznika wychodzilo? Chcialbym miec v6 w polifcie bo auto zostawiam na wieki. Skory TI juz do mnie jadą
także środek bedzie skonczony. Potem zawiecha bilstein i wlasnie planuje wydatki na swapa. Chociaz ja chce szalony pomysl zrobic czyli dawce 156 v6 i 166 3.0 zeby w 156 siedzialo 3.0. Wiem wiem szalone ale musze pytac wszedzie. Oddam auto nawet na drugi koniec polski by to zrobic ;P
Cf3 Od 2001 niech mnie ktos poprawi jak.sie mylę,ja mam 3.0v6 w 156 ale ja ori v6 mialem wiec sprawa ze startu byla łatwiejsza,mysle ze z tą 5tka to zbyt optymistycznie podchodzisz a widze ze kolega z toronto więc po sąsiedzku prawie
Ostatnio edytowane przez Litrowy ; 23-08-2015 o 21:40
polift 2.5 piękny ale gdzie kupic, ogl jak bym miał tak to bym przełożył ale od razu 3.0 roboty w szamt ale v6 pod maska to git;]
V6 są powody do mruczenia![]()
156 V6 98 2.5 Blue cosmo: było
156 V6 99 3.0 Azurro Nuvola: było
156 V6 02 3.2 Q2 Azurro Nuvola, 155 1.8 8v