No to jest jakieś rozwiązanie - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale ostatni raz byłem na spocie w listopadzie 2007 roku więc się czuję nieco na musie.
No to jest jakieś rozwiązanie - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale ostatni raz byłem na spocie w listopadzie 2007 roku więc się czuję nieco na musie.
Dawid166 czy to ważne kiedy byłeś ostatni raz na spocie?liczy sie żebyś był czas postu od spotów powinien sie skończyć wiec przyjedź zawsze to o jednego więcej
![]()
coś czuje ze parking i wyjazd z parkingu troszkę przy korkujemy hehe... będzie wesoło![]()
Hejka, sprawa do kolegów jadących z Wieliczki żeby podał ktoś namiary dołączył bym do was na prokocimiu przy stacji Orlen. Przydaloby sie tylko wiedziec jak juz bedziecie wjezdzac do Kraka.
numer do mnie to:
723186253
pozdr szpono
Zadzwonimy jak będziemy wyjeżdzać z Wieliczki.
pzdr
No niestety panowie ja raczej na 99% nie będę. Jutro koło południa muszę lecieć pod Jasło więc nijak mi to po drodzęSzkoda bo zapowiada się dużo ludzi i ładna pogoda. Miłego spotu...pozdrawiam.
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
przepraszam bardzo niestety nie uda mi sie byc jutro...zapomnialem na smierc-jutro f1 i jeszcze jedna sprawa eyniknela wiec niestety przepraszam i zycze milego spotu
Mam nadzieję że nikt więcej już nie zrezygnuje.
Formuła 1 to nie jest wytłumaczenie moim zdaniem. Z tego co wiem, gp zaczyna się o 11, a do 13 tak czy siak mamy czekac na Darkness... Ja nie przyjadę tylko w przypadku, gdy samochód mi nie zadziała.![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)