Widzę że nie tylko ja szukam auta za 20tyśja obecnie szukam egzemplarza za granicą, więcej zachodu ale bardziej pewne jest to że mnie nikt nie przekręci a i może taniej wyjdzie.
Widzę że nie tylko ja szukam auta za 20tyśja obecnie szukam egzemplarza za granicą, więcej zachodu ale bardziej pewne jest to że mnie nikt nie przekręci a i może taniej wyjdzie.
Ktoś ją oglądał ?
http://olx.pl/oferta/185-km-benzyna-...51d3d;promoted
Cena nie jest przesadzona ?
Opada ze to niby 2009 rok...
Ostatnio edytowane przez gavu ; 27-08-2015 o 20:17
Ja po swoja wymarzona jestem w stanie nawet do Włoch jechać, mam na celowniku jedną z Niemiec i jedną z Włoch ale narazie jeszcze czekam bo u nas co jakiś czas tez coś sie pojawia.
Dostałem tez propozycje od sprzedającego że są firmy które dostarczają samochód "na próbę" po opłaceniu kaucji w wysokości 50% ceny pojazdu, ja auto testuje przez 5 dni, jeśli mi nie odpowiada to płace tylko za transport a auto spowrotem wraca w kontenerze do właściciela, jesli natomiast auto mi spasuje to płace drugie 50% i jest moje. Spotkał sie ktoś z czyms takim?
Ostatnio edytowane przez Orzelek ; 27-08-2015 o 20:34
No rok 2008 tak będzie w dowodzie więc nie wiem po co to 2009, dlatego pytam co myślicie ? Zaczyna mnie już wqrwiac szukanie 159tki... mam 30000 i nie ma czego kupić, najgorsze to że kilka sztuk wartych uwagi z opisu bliżej im do 20.000 zł a jak wiadomo cena za niska to coś nie tak...
Ta pojedziesz tam się nie spodoba i co?
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
no właśnie, ale wiesz wyrzucając 30 koła to jednak chciałbym mieć skórkę w aucie... obniżyłem wymagania drastycznie...
1. Czarna
2. Skóra
3. Xenon
4. Kombi
+ to co się trafi...
poszerzyłem już poszukiwania tak że nie robi mi różnicy czy 19,jtdm czy 2,2 jts...
A na co Wy zwracacie uwagę? Ja na chwilę obecną z wymagań to mam klimatyzację. Chociaż w tych pieniądzach są i dużo lepiej wyposażone. Jest nawet jedna forumowa koło Poznania, póki co dla mnie to za daleko. Niedawno też pokazała się niedaleko mnie goła 159 właśnie 1.9 JTDm 120 km w cenie <19 000 zł. I teraz już sam nie wiem. Samochód mi się strasznie podoba i w zasadzie już prawie bym go kupił ale teraz zaczynam coraz więcej się zastanawiać czy póki co nie kupić coś tańszego i dozbierać na coś innego kiedyś...
Z tego co przeglądam to już się i od 12-14 zaczynają a to dopiero musi być mina.
Ja jestem umówiony na oglądanie autka z 2007 r (z opisu wynika ze calkiem dobrze utrzymane bo wszystko porobione) z przebiegiem, który ludzie nie akceptują bo ma ponad 240tysi nalatane. Za około 23 tysie,, więc wydaje mi się, ze cena adekwatna i można za takie pieniądze kupić coś dobrego (jeżeli oczywiście wszystko potwierdzą oględziny i aso)![]()