W Poznaniu są dwa aso, w każdym można pogadać o cenach. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z Auto-Centrum na Wojciechowskiego.
Wymieniłem dyfuzory powietrza na wersje po lifcie, z chromem - nie powiem, miałem obawy jak to będzie wyglądać ze stara deską i środkowym kokpitem w kolorze Carbon. Po montażu wszelkie obawy poszły w niepamięć, świetnie to wyglądaTeraz muszę jeszcze zamówić dwie sztuki na tył i będzie OK.
W końcu przerejestrowana![]()
@LUKAS-182, podrzuć foto jak to wygląda w połączeniu z deską carbon, bo u siebie myślę zrobić to samo![]()
przyciemnione szyby
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Przegląd i nabicie klimy.
Wymiana gumy na przegubie lewym, trochę zabawy było ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Odebrałem nowe wahacze górne i amortyzatory przednie, w poniedziałek wymiana. W obu górnych (oryginalnych) luzy na sworzniach i wybite gumy. Przebieg 160tys w całości w Polsce. Amortyzatory wymieniam na czuja, alfa nie jest już tak stabilna jak kiedyś. Mam zamiar zrobić tym autem kolejne 160tys![]()
dzisiaj zamontowany końcowy tłumik supersprinta....po długich poszukiwaniach wreszcie udało mi się kupićpięknie mruczy.....na wolnych obrotach jak seria,powyżej 4tys pięknie ryczy
Bella Machina..........moja miłość
Dziś wymieniony przepalony bezpiecznik, który był powodem błędu w komputerze i założone światła do jazdy dziennej. Jutro może wrzucę fotkę z efektem końcowym![]()
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna