Kur.a jak mnie to denerwuje po co oni środek maskują?dawno temu była prezentacja wiemy jaki będzie środek a oni dalej zakrywaja środek i wnętrze,tym ma marka nas zachęcić do kupowania?denerwuje mnie to strasznie ludzie zrażają się,gdyby BMW taką kaszanę odwalała tobyło by słabo.
Szczerze?zezowate masssseratttti ze śmiesznym dzwiękiem 6 cylindorwym i maskowanie po premierze?czy alfa musi zawsze kaszane odwalać i palic za sobą mosty?
oglądałem filmiki alfa vs vmw i strasznie nosi alfę po tym torze o co kaman?
https://www.youtube.com/watch?v=OA1Kn_L4Yf8
albo kierowca jakiś lichy albo nie panuje nad alfą
zreszta giulia to zwykłą podróba BMW zrobili tył napęd,który był w BMW,Mercedesie wygląd niemal taki sam,niestety wybrali sobie trudnego przeciwnika z wieloletnią tradycją tylnonapędową?czy alfa da radę?czas pokaże,życzę sukcesów Alfie niech się w końcu wybije bo marka ma potencjał
nie ma tak,że bmw najlepsze,merceesy itd itd itp widać w giulii potencjał,ale dużo zerżneli z Bmw i wszyscy to wiecie,to nie jest fear.
Ale zresztą dzisiejsza motoryzacja schodzi na psy jak Boga kocham,bmw,merceesy przednio napędowe,gdzie tradycja gdzie ręce i nogi,co się dzieje z dzisiejszą motoryzacją,czy tylka kasa się liczy?na to wychodzi