Ja tam żdanej nawigacji i GPSów nie mam.Dlatego nie będę miał problemów z dotarciem do celu![]()
Ja tam żdanej nawigacji i GPSów nie mam.Dlatego nie będę miał problemów z dotarciem do celu![]()
Dzieki Papamek ale jak mowie to tylko propozycja. Juz widze ze lekko trzeba ją zmodyfikowac bo z Prievidza do Novaky chyba prowadzi przez autostrade czyli trzeba to będzie ominąc.
Moze ktos zna te drogi dobrze i coś jeszcze podpowie?
Znowu nie przesadzajcie, 5 euro to prawie tyle samo co przejazd a4 z Krk do Katowic i z powrotem i nie są to nie wiadomo jakie pieniądze.
pzdr
Fredo jak masz automape to wystarczy zebys zaznaczyl przy wyznaczaniu trasy omijaj drogi platne
A na zalaczniku trasa wyznaczone przez automape omijajc drogi platne.
Ostatnio edytowane przez DDEvil ; 03-04-2009 o 10:10
No troche inna niz z DOCELU ale rownie dobra. jak dla mnie tez moze byc
Ty sie chyba nudzisz w tym domu:p Do roboty !!!![]()
No tak troche ale przynajmniej jakis pozytek z tego jestoczwiscie jest to trasa z pod mojego domu wiec z Cieszyna bedzie niecale 300 km do Komarom. Wiec jezeli komus taka trasa odpowiada to moge 1 wsza grupe prowadzic ta trasa
za drobna oplata
I zaznaczam ze ta trasa jest jednoczesnie trasa najkrotsza.
OK. 3 godz i przebrnelam przez wszystkie 27 stron watku. Dzieki ludziom ze spotu dzis sie dowiedzialam o alfacity. Narazie mam status plegde, ale mysle ze wszystko bedzie ok. Jesli wszystko sie uda pojade z osoba towarzyszaca w piatek na noc, wtedy dolacze sie do grupy z krakowa, jesli nie to na wlasna reke pojade w sobote o swicie. Nocleg tez sama sobie zalatwie, chyba ze ktos ma jeszcze mozliwosc upchniecia 2 osob(ewentualnie wbijam sie pod namiot) Jedyne co to prosilabym o zajecie miejsca na samej juz imprezie( uklon w strone uzytkownika Fred) tak zebym sama gdzies nie tkwila w szczerym polu. Jeszcze potwierdze na kilka dni przed ze wszystko aktualne. Bede miala CB i navi wiec chyba nie zgine
. kontakt tel 693649369, gg 8964740
Jesli chodzi o miejsce dla naszej ekipy to nikt nie musi sie martwicJestesmy (a własciwie to Kate jest
) w stalym kontakcie z organizatorem wiec damy rade
![]()
No widzę że adajena załapałas bakcyla heheh. To dobrze bo moja żoneczka miło Cie wspomina. Nie zapomij do tego czasu wymienić przeguby hehe albo daj znac to zapakuję linkę holowniczą to wrócimy razemw zaprzęgu.W takim razie do zobaczenia pod CH zakopianka przed wyjazdem bo wychodzi na to że pomykamy razem.Pozdrawiam
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Podziękuj żonie, bo to ona mi powiedziała o tej całej akcji. Linke mam, ale niunia w czwartek idzie na warsztat wiec nie powinno być zaprzęgów ani innych tym podobnych imprez. Co do wyjazdu to jeszcze nie wiem czy w piątek na noc czy w sobote o świcie. Bedziemy w kontakcie. Narazie moderator zaspał i czekam na zmianę statusu, ale chyba pogonie mu kota bo zapisy trwają tylko do 10 kwietnia