Wymiana wycieraczek przód ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Wymiana wycieraczek przód ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Mycie,glinka,IPA,cleaner,wosk.
Byłem wczoraj z moją śliczną u kolegi @sdero na wyłączeniu egr i poprawieniu fabryki. Za jakiś czas wybiorę się jeszcze na hamownie zobaczyć magiczne kreskipolecam
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Wymiana wahacza górny prawy oraz zbieżność .Uwaga na wahacze przed i po lifcie różnica średnicy sworznia .
Dziś zamówiłem nowe wycieraczki hybrydowe na przód i nową na tyłCiekaw jestem, jak będą się te pierwsze sprawować.
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
dziś (nie licząc mycia i czyszczenia wnętrza) pierwszą przyjemność sprawiłem swojej alfie. Zakupiłem kabelek aux do radia (męczyło mnie to nagrywanie płyt, które i tak z reguły nie chciały działać), co prawda okazało się, że z tyłu wtyczka żółta zajęta przez brązowy kabelek, ale wyciągnąłem kabelki z wtyczki zakupionej i włożyłem do fabrycznej (bez brązowego kabelka nie chciało grać), a kabelek skrzętnie ukryłemw schowku obok pasażera. Teraz mogę cieszyć się muzyką do woli.
![]()
Prześlij linka do tych wycieraczek.
Hybrydowe to takie połączenie zwykłych stelażowych z płaskimi. Chciałem sobie też takie kupić ale niestety umiejscowienie dyszy spryskiwaczy w 156 uniemożliwia praktycznie korzystanie z grubszych wycieraczek, bo płyn nie jest w stanie nad nimi przelecieć.
Wymienione lampy przednie oraz wyczyszczony wreszcie intercooler z błota.