Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Czy fotele-siedzenia w AR156 są wygodne?

sciesill
    Gość

Domyślnie

Fotele w 156 maja jedna , najwazniejsza wg. mnie zalete , swietnie trzymaja w zakretach , po samochodzie moze latac wszystko ale nie kierowca. Jezdzilem Pasiakiem , Nissanem X- trail , Toyata Land Crusier , roznymi Renowkami , Citroenami , nic nie trzyma tak dobrze.

Jezdze w dlugie trasy > 300 km srednio raz na dwa tygodnie i nie mam powodu narzekac na plecy. a sam nie jestem kurduplem 185 cm.

Administrator weteran Romeo Avatar ozzy
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Maserati Levante S 3.0V6 benzina

Domyślnie

Cytat Napisał pollo89 Zobacz post
    - Bmw 3 : dośc wygodnie, ładnie trzyma, tyle że bardzo nisko i przy energicznym wsiadaniu do tych foteli 2 pary spodni mi poszły...
    miałem to samo w Hondzie
    Ja w mojej 156 mam chyba normalne fotele, nie ma regulacji poza góra-dół i oparcie i nie narzekam.
    Jest: Maserati Levante S
    Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.

Paweł24
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ozzy Zobacz post
    miałem to samo w Hondzie
    Ja w mojej 156 mam chyba normalne fotele, nie ma regulacji poza góra-dół i oparcie i nie narzekam.
    U mnie dokładnie to samo. Ale wcześniej miałem Renault Megane Coupe i muszę przyznać, że fotele też fajnie trzymały.

kamitchi
    Gość

Domyślnie

Ja u siebie mam fotele recaro i rowniez bardzo mi sie dobrze jezdzi. Czy to krotkie trasy, czy dalsze. Zawsze z auta wysiadam wypoczety.
    Sa szerokie, maja dlugie siedzisko. Pelna wygoda. Nie wysuwam podudzia, bo nie widze potrzeby .
    Zaraz ktos mnie napomni, ale IMHO standardowe fotele lepiej opinaly kierującego.
    Ale jakby nie patrzec, fotele w 147/156 byly i nadal sa uwazane za jednej z wygodniejszych .

pzdr.