trzeba dorobić wtyczkę do silniczka i pociągnąć wiązkę dalej do sterownika 3ciej strefy. Co i jak jest na schemacie z eLearna.
trzeba dorobić wtyczkę do silniczka i pociągnąć wiązkę dalej do sterownika 3ciej strefy. Co i jak jest na schemacie z eLearna.
Witam czy ktoś jest w posiadaniu dodatkowego panela chce go odsprzedać lub zamawia jeszcze???. Piszę się na to. czekam na info
Czy jesli zamawiam wiazke z aso ta do panela to cos.jeszcze.musze dorabiac?
Tak to wygląda w e Learn, więc jakaś wtyczka tam jest
Sukces połowiczny, tzn po podłączeniu wszystkiego działają prawidłowo silniczki do regulacji temperatury natomiast wygląda na to że w poliftowej 159 nie działa przedliftowa centralka. Jest ktoś może z Poznania lub okolic i chciałby się wymienić ewentualnie przetestować moją centralkę u siebie?
Aktywowałeś w MES trzecią strefę?
No właśnie aktywowałem, ma ktoś opis kostki podłączeniowej do centralki, co na którym PIN-ie? to jedyna rzecz którą mogłem zj...
Oba silniczki przechodzą test sterowania w MES więc do szczęścia brakuje mi tylko centralki.
Aktywuje się ją najpierw włączając centralke klimy a potem uruchamiając proxy?
Jasio wszystko jest w eLearn. Bez eLearn nawet nie bierz się za grzebanie przy aucie bo właśnie potem jest milion pytańa wystarczy mieć przed nosem schemat i wszystko staje się jasne.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond