Ja też![]()
Pozdrawiam czarną 159 jadącą za mną ulicą Drewnowską. Mam nadzieję że dobrze wpadłem w kamerze. :-P
Fajne nakładki lusterek. Można spytać skąd ?
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 na ramkach Alfisti jadącego dziś dokładnie o godz. 17:00 al. Politechniki w stronę ronda Lotników. Ja jechałem w drugą stronę, widziałem tylko przez chwilę, kierowca gadał przez telefon![]()
Ładna 156 widziana dzisiaj zaparkowana na Kościuszki. Na ramkach Alfisti![]()
Czerwona 159 SW 2.4 na sieradzkich blachach ESI, bez ramek. Niestety, ale tacy ludzie też jeżdżą Alfami. Typowy młotek, który popisywał się dzisiaj po 13 na Piłsudskiego w stronę Widzewa. Dojechał do samej zwężki i na chama bez kierunkowskazu wpychał się jako pierwszy przed wszystkich coś tam krzycząc. Specjalnie go nie wpuściłem, to chwile dalej raczył zatrzymać się obok mnie i wyzywać od takich i innych wieśniaków (on ESI, ja EL). Odpowiedziałem temu tępakowi, że skoro tak się zachowuje to powinien zmienić samochód na BMW, bo nie pasuje do Alfy. Potem zaczął slalomować ze skrajnego na skrajny i na późnym żółtym/wczesnym czerwonym przejeżdżał przez krzyżowania.
PS. Przepraszam użytkowników BMW ;-)
Widzę, że nie tylko ja dzisiaj mam szczęście do "mistrzów" kierownicy, którzy jeszcze mają dużo do powiedzenia.
Na mnie trąbią niektórzy jak ich wyprzedzam
Dodge that!
Widzę, że Sieradz wywołany do tablicyNo muszę panowie Łodziacy powiedzieć, że niestety, ale u was raczej "per noga" traktuje się rejestracje spoza Łodzi, czego osobiście kilka razy doświadczyłem, więc jak jedna czarna owca z prowincji was obsobaczy, to korona wam z głowy nie spadnie
![]()
A już wciskanie się na bezczela na drugi pas przed zmianą kierunku jazdy jest nagminne
![]()
Ostatnio edytowane przez wkamil ; 16-09-2015 o 19:37
Dziwne... Jezdzilem na blachach spoza Łodzi bardzo duzo i właśnie częściej mnie gdziekolwiek wpuszczano niż jak wsiadalem w Audi dziewczyny juz na EL. Ale z całym szacunkiem, robiłem w Sieradzu prawo jazdy (tam byl najbliższy WORD) i mam uraz do ESI, podobnie jak Lodziacy z tego co słyszałem.