Właśnie sprawdziłem, nasi dostawcy tych nie mają, ale jak będę w PL to sam sobie wezmę na próbę zimówki serii 40. Wzory bieżników wzięte i lekko zmienione z dobrych drogich opon.
Za taką cenę...warto spróbować.
Wydrapne iPhonem na lakierze
Właśnie sprawdziłem, nasi dostawcy tych nie mają, ale jak będę w PL to sam sobie wezmę na próbę zimówki serii 40. Wzory bieżników wzięte i lekko zmienione z dobrych drogich opon.
Za taką cenę...warto spróbować.
jaki rozmiar tych syron? sprawdze u siebie
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
225/40r18. Znalazłem w koncu jednego dystrybutora u siebie 80€ za sztukę to bardzo dobra cena. Szkoda że w intersprincie ich nie ma..były by jeszcze taniej [emoji16][emoji16]
Syron
RACE 1+ XL 315zł
Prawie ta sama cena. Chłopaki sie napalili na te Street Race [emoji23][emoji23] ale po co im to jak tutaj często pada [emoji23][emoji23]
no u mnie masz taniej jednak jak za 80 euro.
No tak, na komplecie 20€. A cenę masz stałą czy rosnącą im bliżej sezonu?
to wszystko zależy od hurtowni. Może być nawet taniej. A i działa to w drugą stronę.
Pytanko, czy ktoś miał już do czynienia z tymi oponami? Bo trzeba by powoli szukać opon na arktyczną porę roku
http://www.oponeo.pl/model-opony/yokohama-w-drive-v902a
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
Śmiało mogę ci yokohamy polecić. .. w poprzednim aucie bmw 2.2 l 170 km spisywał się przez 6 lat bez zarzutu. Naprawdę hamowania sucho czy mokro zawsze pewnie bardzo dobre opony. Jedynie moim zdaniem trochę głośne ale może dla tego że ja miałem wskaźnik W czyli do 270 km/h. Do tego po 6 latach zużycie byli nie wielkie
Włoszka
1.9 JTD-m 8v 88KW - prosto, solidnie bezproblemowo
![]()