jakiego dużego warsztatu na kamiennej? mówisz o aso hjundaja czy forda?
Znacie jakiegoś niedrogiego tapicera we Wrocku? Mojemu kumplowi opadła podsufitka w mondziaku.
czy taki całkiem niedrogi to nie wiem, ale dobry na rychtalskiej.
Dzięki za info.
Regenerację alternatora robiłem na żegiestowskiej we Wro. Alternator po 2 dniach przestał ładować. Po wizycie u Pana elektryka. Stwierdził, że uszkodzona jest podkładka od uzwojenia.
Koszt naprawy oraz części wziął na siebie także fair postąpił. Mogę polecić !!!
Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka
Ja właśnie ,,reanimuje" u nich swoja 147- naprawa blacharsko - lakiernicza + po drodze pewnie wyszły sprawy mechaniczne związane z zawieszeniem więc zdam na dniach relacje i swoją opinie i wrażenia na temat tego warsztatu. A na dniach będę odbierać od nich samochód.
Mała aktualizacja:
Dzwoniłem do nich w tamtym tygodniu co z samochodem - robimy, zadzwonimy za 10 dni. OK więc czekam. Mieli zadzwonić wczoraj - telefonu nie ma, żona zadzwoniła do nich dzisiaj - czekamy na jedną część samochód będzie za tydzień, żona chciała się dowiedzieć jaki będzie koszt naprawy, jako że będzie to naprawa blacharsko - lakiernicza to nie będzie to 500 zł, i uzyskała odpowiedź - mało.
Coś czuję, że ze swoim mechanikiem trzeba będzie do nich po odbiór samochodu jechać, a opinie znalezione w internecie że ,,walą w bambuko" nie są przesadzone.
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 26-09-2015 o 18:37
Mam pytanie czy możecie polecić kogoś od elektryki - chodzi o przywrócenie do życia czujników parkowania z tyłu...
Chłopaki, jestem tu nowy a zarazem świeżo upieczonym właścicielem Alfy. Polecicie gdzieś we Wrocławiu dobrego mechanika, który ogarnie przednie zawieszenie i uszczelkę pod głowicą?