Będą głęboko w nadkole się chowały więc mogą obcierać ale przy dużym ET można to poprawić dystansem bo np. gdybyś miał ET10 i by obcierały to dupa, wtedy dystans jeszcze bardziej pogorszył by sprawę.
Będą głęboko w nadkole się chowały więc mogą obcierać ale przy dużym ET można to poprawić dystansem bo np. gdybyś miał ET10 i by obcierały to dupa, wtedy dystans jeszcze bardziej pogorszył by sprawę.
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
zapraszamy >> www.sklep.zrobieforme.pl
Tak myślałem że to Ty![]()
Co do felg to rózne opinie słyszałem - mi na razie sprawiają wizualnie sporą frajdę
Czysta była przynajmniej alfa? Od kiedy jestem zesłany do obozu pracy dawno jej nie widziałem![]()
Felgi robią robotę gdybyś zmieniał to chętnie je odkupie co do alfy to trochę zaniedbana z wyglądu ale niema tragedii co ty masz tam za hamulce z przodu
Alfie nie służy stanie na dworze dlatego od 2msc ma już garaż i w zasadzie jak tylko kupię nowe autko to będzie na weekendy...
Co do hamulców to pełna seria póki co. Ale z tym też trzeba powalczyć bo szczególnie tył wygląda biednie
Chyba że chodzi Ci o producenta to tarcze EBC i klocki zółte.
Ostatnio edytowane przez krawat ; 27-09-2015 o 13:20
Jak te ebc się sprawuje
Ciepłe hamują bardzo dobrze, zimne praktycznie jak standard.
Co do informacji nt pękania tarcz (potrafią się pojawić tego typu informacje w sieci) nie zaobserwowałem (ok 15tyś km przebiegu na nich).
Po powrocie do seryjnego zawieszenia niestety strasznie nurkuje maska przy ostrym hamowaniu więc pełnej frajdy nie ma...
Dziwne ja usiebie mam tylko niższe sprężyny amory nowe serja b4 bo na koni sporcie to zęby bolą ale przód nie nurkuje prawie nic
Krawat się w końcu nam objawił. Coś cię długo nie było na forum![]()