Miałem podobną sytuację i przyczyna była na amortyzatorach. Zaufany mechanik wymienił amorki i ponad rok jeźdzę już na nich i póki co skrzypienie nie wróciło![]()
Miałem podobną sytuację i przyczyna była na amortyzatorach. Zaufany mechanik wymienił amorki i ponad rok jeźdzę już na nich i póki co skrzypienie nie wróciło![]()
Mam trochę pytanie z innej beczki. Zamierzam wymienić łaczniki stabilizatora przód i gumy. Jakiej firmy polecie. W dobrych pieniądzach mogę mieć febi bilstein. Czy zapłacić 2x więcej lemfordera??
Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka
Łączniki TRW nie są aż tak drogie. A jak chcesz taniej to kup JGR, gumki sworzni kulowych poprawili podobno (same sworznie pancerne), gdyż lubiły pękać (jak i mi we wszystkich). Poduszki stabilizatora Impergom - oryginalne powinny mieć znaczek FCA (montuje się je w fabryce).
Sorry nie sprecyzowałem. Chodzi mi tylko o łączniki. TRW lepsze od FEBI Bilstein ?? Bo zakładam PU 80 SHA a nie gumę.
Ok. Poczytałem i okazuje się że TRW lepsze od FEBI. Ale teraz kolejny dylemat parę złoty więcej i mogę mieć LEMFÖRDERA jak się na to zaopatrujecie??
Wysłane z mojego Orange Reyo przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez krzysostry ; 30-09-2015 o 22:15