Głośniki z przodu po bokach na desce (te co są razem z kratkami nawiewu) mają napis BOSE a w SW w bagażniku w lewym schowku zobaczysz czarną puchę z głośnikiem. Sedan ma subwoofer od spodu półki w bagażniku.
Głośniki z przodu po bokach na desce (te co są razem z kratkami nawiewu) mają napis BOSE a w SW w bagażniku w lewym schowku zobaczysz czarną puchę z głośnikiem. Sedan ma subwoofer od spodu półki w bagażniku.
Napisów bose nie ma ale jak dla mnie bardzo ładnie grają [emoji4]
Wysłane za pomocą Tapatalk [emoji4]
Bo standardowy zestaw pięknie graja nie narzekam choć szczerze mówiąc nie słyszałem nigdy BOSE w 159. Może to i dobrze bo bym sobie "zepsuł" swoje auto
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
A czemu sobie po prostu nie dołożysz B&M??
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Myślałem nad tym ale narazie jakoś mnie przerasta taka operacja.
Ale te radio też nie obsluzy B&M, bedziesz musiał zamienić radio na takie z przyciskiem MUTE w lewym górnym rogu.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
No właśnie od tego bym zaczął i te radyjka maja tez funkcje aux [emoji4].
A nie wiecie dlaczego radio mnie atakuje napisem CD error ? Dla płyt CD z muzyka nagrana tradycyjnie i tez dla mp3?