mi biere 2 litry na 1000 i nie wywala błędów na rondzie xD
mi biere 2 litry na 1000 i nie wywala błędów na rondzie xD
No powiem Wam, że jest spory brak, bo na bagnecie coś tam widać, ale niewiele :/ Zaczynacie mnie martwić, że kończy się silnik :/ Nie zauważyłem nigdzie wycieków z silnika. Był podnoszony i ani ja ani mechanik nie widzieliśmy nigdzie wycieków...
PS.
Autko mam miesiąc czasu... Wczoraj minął miesiąc
Ile km zrobiles od kupna?
Około 2 tys km. Przed chwilą wlałem olej i jeszcze spojrzałem pod samochód i się okazało, że przez noc zostawił małą plamę oleju i wygląda jakby leciało spod korka miski olejowej.. Może częściowo smakuje jej olej, a częściowo spod korka zleciało...? A może ja się po prostu pocieszam i odganiam myśli, że zdycha TS...? :/
Tanio kupiles to auto?
Jeśli chodzi o dymienie to ostatnio jak tak się chłodno zrobiło na zewnątrz to przy zimnym silniku (zauważyłem, że tylko rano) raczej biały dym leci, ale nie jest na zasadzie, że robię zasłonę dymną tyle, że widzę to w lusterku np. bocznym.
Male sprostowanie jesli chodzi o kolor tego dymu. Dzisiaj sie przyjrzalem i sie okazalo ze bardziej niebieski i smrod goracego oleju, ale tylko przy pierwszym z nocy zimnym silniku. Pozniej juz nie widac zeby jakis dym sie wydobywal...
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka