Witam. Chciałbym mieć w swojej Alfie 147 czujniki parkowania. Da się zrobić kupując oryginalne z allegro?. Co potrzebuje i jak zrobić?
Witam. Chciałbym mieć w swojej Alfie 147 czujniki parkowania. Da się zrobić kupując oryginalne z allegro?. Co potrzebuje i jak zrobić?
Zazwyczaj w zestawie masz wszystko, tzn wiertło do wywiercenia otworkow, oraz cała instrukcje.możesz kupić również uniwersalne czujniki
![]()
Właśnie myślałem nad oryginalnymi, super byłoby w kolorze nadwozia.
Kupilem chionole za 50 zl 4 czujniki i wyswietlacz.. Juz 2 lata działają idealnie.Mozna wybrac kilka kolorow..lub samemu polakierowac..U mnie wyszlo tak
![]()
Ostatnio edytowane przez lutek26 ; 04-10-2015 o 11:34
Osobiście uważam że lepiej chinol.. Mniej wydasza działają tak samo, tylko kwestia gustu np ja bym wybrał bez wyświetlacza tylko z odglosem dźwiękowym (takie mam oryginalne fabryczne) jakoś nie przemawia do mnie wyświetlacz hehe, i tak jak mówiłem wszystko do montażu jest chyba w zestawie
![]()
Fajny motyw z tym wyświetlaczem![]()
wiem z doświadczenia że uniwersalne CHINOLE więcej wytrzymują niż VALEO. Ja montuje wyświetlacz na prawym słupku "A" na dole i jest super i nie trza głową błądzić bo nieopodal jest prawe lusterko
Zderzak byl lakierowany to przy okazji wstawiłem czujniki...Ale samemu tez mozna..
Lutek26, a do założenia czujników ściągałeś zderzak?![]()