Witam serdecznie mam doasc wazna dla mnie sprawe, a wiec od wczoraj nie dziala centralny zamek z pilota, stalo sie to z dnia na dzien, autko musze otwierac z kluczyka, dodam ze wymienilem baterie w pilocie ...
Bardzo prosze o pomoc, z gory dzieki !
Witam serdecznie mam doasc wazna dla mnie sprawe, a wiec od wczoraj nie dziala centralny zamek z pilota, stalo sie to z dnia na dzien, autko musze otwierac z kluczyka, dodam ze wymienilem baterie w pilocie ...
Bardzo prosze o pomoc, z gory dzieki !
Poczytaj ten wątek. Chyba nie ma konkretnego rozwiązania...
Sprawdź czy pilot wysyła sygnał na start.
Spróbuj otworzyć zamknięty samochód z pilota i zobacz czy jest jakaś reakcja = normalnie zapala się np. obwoluta (czerwone podświetlenie) wokół stacyjki
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Miałem taki sam problem, nic nie dało sie zrobić. Musiałem dorabiać nowy kluczyk i ściągać go z Włoch. Nie wiem czy teraz dorabiają juz kluczyki gdzieś w PL.
Mam jeden który otwiera drzwi i okna oraz drugi który otwiera zamek mechanicznie. Nie mam pojęcia czy to ma związek z tym że raz trzymałem kluczyk z telefonem w jednej kieszeni. Wtedy przestał działać. Do dzisiaj mam niewiadomą i noszę je osobno. Bo 999zl za kluczyk na długo zostało w mojej pamięci![]()
Dzieki za odpowiedzi, lecz dalej nic, przy otwieraiu auta z piota zero reakcji. jesli chodzi o kluczyki mam dwa, jeden jak i drugi sprawdzalem, moge nimi tylka otwierac i zamykac autko z kluczyka ...
Moze ten 2 kluczyk(z wygladu jak by nie byl nigdy uzwyany) moge jakos zakodowac badz inne pomysly ?
Mogę pomóc w Warszawie i okolicach.
Sam raczej nic nie zdziałasz.
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Witam jestem z Wroclawia, a nie mzesz napisac ?
Sam nie dasz rady.
Możliwe że zostaje ci ASO
Konwersje USA->EU