ja doradzę obserwować zagraniczne serwisy aukcyjne, ze dwa lata temu za 22Ł (z przesyłką) trafiłem prawie nowy na ebay-u.
ja doradzę obserwować zagraniczne serwisy aukcyjne, ze dwa lata temu za 22Ł (z przesyłką) trafiłem prawie nowy na ebay-u.
True, ja trafiłem za kilkadziesiąt złotych idealny kluczyk bez najmniejszej skazy.
Wszystko się udało.
Zabieg trwa min. 3 dni. Jeżeli będzie zadowalająca liczba chętnych w przyszłości to czas ten się skórci max. do 1 dnia
Nad ceną muszę jeszcze pomyśleć. Z chętnymi mogę porozmawiać na priv.
Tymczasem. Mam na sprzedaż pełen zestaw do odpalenia 1.9 16v sedan. 3 klucze![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
No toś Pan namieszałGratuluję zacięcia i wiedzy. Tylko teraz mnie ciekawi ile osób będzie konkretnie zainteresowanych a ile dalej pozostanie przy marzeniach o dwóch kluczykach
![]()
Wszystko zależy od ceny![]()
Jak cena bedzie atrakcyjna to klient sam przyjdzie. Ja wywalisz 1500pln za drugi klucz to lipa jak niby za 2 jest w servisie..
Z tego co się orientuje 1200-1300 w ASO z kodowaniem
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Gratuluje rozgryzienia tematusama jestem ciekawa jaka bedzie cena
Potwierdzam że w aso chcieli 1200 PLN za kluczyk. Jeśli będzie 500-600 (za 3 minuty pracy jak pisał autor) i jakieś gadżety np wskaźnik wypalania DPF na wyświetlaczu i bajer ze wskazówkami zegarów przy odpaleniu auta to się pisze i biorę kredyt providencie pod zastaw nerki.
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!