Pozdrowienia dla kierownika czarnej AR 156 FL sedan na ramkach forum TSK..... widzianego wczoraj po 16 koło MC Donalda w Kielcach. Ja zaparkowałem i kiedy zobaczyłem alfę to już wycofywała.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej AR 156 FL sedan na ramkach forum TSK..... widzianego wczoraj po 16 koło MC Donalda w Kielcach. Ja zaparkowałem i kiedy zobaczyłem alfę to już wycofywała.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Bullik1 my się chyba wczoraj mijaliśmy po południu około 17.30, ty skręcałeś w radlinie na Niestachów ja skręcałem do Kielc w beżowej GT![]()
pozdrawiam kierownika srebrnej 156SW z ramkami widzianej na parkingu pod Kauflandem w Skarżysku.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Tak, w to byłem jaod kwietnia mam GT
Również pozdrawiam.
Pozdrawiam kierownika tytanowej 159 sedan co właśnie stoi u mnie pod biurem na ul. Złotej.
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"
Pozdrowienia dla dwoch kierowcow AR 147 (czerwona i czarna) spotkanych dzis okolo 8.00 na skrzyzowaniu ulic Jagiellonskiej i Hozej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czerwona 166 z ramkami i rej TK widziana chwila w Dębicy
Pozdrowienia dla kierowcy srebrniej 147 widzianej w ramkach klubowych dziś na przystanku w miejscowości Szałas Jechałem niestety czarnym mondeo ,Moja gt została w gararzu.
Pozdrowienia dla czerwonej 156 sw na klubowych ramkach SBE ( jeśli dobrze pamiętam) widzianej dziś w Skarżysku koło Kauflandu ;>