300 km tylko miasto i spalanie rzędu 17 (!) litrów + komunikat o dpfie. Wczoraj 200 km trasa spokojnie żeby wypalić dpf i spalanie poniżej 9 litrów.
Wiedziałem na co się piszę kupując 2.4 ale spalanie w miejsce to trochę hardcore.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
To albo depczesz jak dres, albo jeździsz z usterką.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Nie depczę jak dres chociaż jeżdżę dosyć dynamicznie. Sam pomyślałem o usterce bo nawet jak na q tronic to chyba dużo.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
No spalanie dość dużeAle grzeje się chociaż silnik, czy na zimnym jeździsz od odpalenia do zgaszenia?
Ja wczoraj zrobiłem trase 430km (100% autostrada a4), w 4 osoby i średnie spalanie z kompa 5.9 (nie wiem ile mi komp oszukuje). Jazda spokojna - 120-130, czasem do 140, ale raczej w okolicach 120. 1.9jtd 8v, także mile zaskoczony byłem na trasie, bo nawet jeśli wyszło ponad 6 to i tak uważam to za dobry wynik![]()
..a ja wczoraj zrobiłem trasę Chrzanów - Zakopane - Chrzanów, trasa autostradą a4. Dwie osoby i średnie spalanie z kompa 6.1 średnia prędkość 78km/h
1.9JTDm 192KM/383Nm i też uważam to za dobry wynik![]()