Witam. Mam problem ze zmieniarką płyt... mianowicie przy jednej płycie działała bez zarzutu, przy załadowaniu kilku płyt, tylko raz odpaliła... Kolejne próby uruchomienia kończą się komunikatem CD ERROR buuu....Co z tym zrobić?
Witam. Mam problem ze zmieniarką płyt... mianowicie przy jednej płycie działała bez zarzutu, przy załadowaniu kilku płyt, tylko raz odpaliła... Kolejne próby uruchomienia kończą się komunikatem CD ERROR buuu....Co z tym zrobić?
Masz na myśli to że, pierwszą płytę odtworzy a następnych już nie chce i CD error wtedy pokazuje?
Wyryte rantem felgi
Nie, przy załadowanej 1szt.działa. Przy kilku non stop errorWszystkie płyty oryginał...
Jedyne co mi przychodzi do głowy to problem z mechanizmem poruszającym tacki. Czasem kaseta źle się układa i mechanizm może nie do końca "oddawać" tackę. To jest kwestia rzędu 1-2mm. Tylko że wtedy byłby też problem z wyjmowaniem kasety (a przynajmniej powinien być)
Wyryte rantem felgi
Z wyjmowaniem kasety nie ma problemu. Jutro jeszcze wszystko sprawdzę, dzięki...
Z drugiej strony to też może być kwestia lasera ale ani jedna ani druga wersja nie tłumaczy czemu jedną płytę czyta a jak jest więcej to nie
Wyryte rantem felgi
Zmieniarka zacięła się tak, że nie można było wyjąć kasety z płytami... Dlatego też została już zdemontowana w celu wydobycia płyt, tylko i wyłącznie, bo naprawiać się nie opłaca... I po problemie![]()