Jeśli masz tylko takie zastrzeżenia i nie kupisz tego auta to znaczy, że nie kupisz żadnego auta. Nawet te z salonu okażą się z wadami. To auto kosztuje 22kzł, a nie 50 czy 100 kzł żeby aż tak marudzić. To jest jakieś 20% ceny samochodu z salonu i 2x mniejsza cena niż auta konkurencyjnych marek z podobnego rocznika.
No to źle słyszałeś, a właściwie to korzystasz z sarszego katalogu z czasów kiedy nie było ani 18" turbin ani 5 ramiennych felg wzór 5A6. Ja mam na dysku kilkanaście katalogów 159 z różnych lat i rynków, tu np katalog z 2011 z Włoch - w TI masz 4 felgi do wyboru a domyślnie jest 18" turbina czarna:
i tu:
Z tego co pamiętam to ok 2009-10 można było rezygnować z 19" szprych TI i zamienić na 5 ramienne fegli 5A6:
Na różnych rynkach też były różnice w dostępnych opcjach, nazwach wersji, wyposażeniu ich, dostępnych kolorach/tapicerkach itp - trzeba też na to wziąć poprawkę.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 13-10-2015 o 20:52
Widac co rynek to inne konfiguracje... UK znow musi byc inne od reszty...jak nie krany, to auta...
Ja sie oparlem wylacznie na tym co dostalem od dilera. (zal. foto wczesniej)
Swoja droga "C" felgi bardzo mi sie podobaja
Always Loking For A drive
Auto niby z dunskiej dilerki, ale jakos nie zapisało się w tamtejszych rejestrach oprócz numeru rejestracyjnegoA cena bierze się z tąd naprawdopodobniej że auto wyjechało z Danii bez VAT, w DE też VATu nie naliczono a teraz jest u nas. Spytaj się czy daje fakturę VAT na 23 % bo chcesz wziąć auto w leasing
Jak auto dobre to się sprzeda, jak nie to będzie wisieć dalej
Rynek bardzo szybko to weryfikuje
- - - Updated - - -
Jakoś inni bardziej marudząA na serio to aż jestem zaskoczony że tak dobrze wypadło. W opolu na czerwona jest prawie idealna, (pomijając cenę ciut za wysoką), ale jakos nie mam zaufania do aut forumowych gdzie się właściciel ukrywa
Pomogł byś lepiej z tym scudetto, czy malowane czy też nie. Teraz sobie przypomniałem ze było lekko obłamane (na zdjęciu tego nie widać), a lakier już doczytałem ze po polerce raczej bo fabrycznie to 80um do w hondzie jest a nie w alfie![]()
kolejna nieprawda. choćby katalog z którego wklejałem info, daje możliwość zakupu zarówno srebrnych jak i grafitowych 19" (tych ze starszych TI), a oprócz tego różnych 18" z Ti, a tylko domyślnie jest czarna 18" turbina.
Taka 159 TI z grafitowymi 19" rejestrowana w połowie 2012, uciekła mi jakieś 2-3 tygodnie temu w Niemczech sprzed nosa chciałem rezerwować i jechać po nią a ona już sprzedana (ogłoszenie było parę dni, a słabo się gadało ze sprzedawcami).
Przyganiał kocioł garnkowiLepiej poszukaj dziury w całym w tym aucie, może coś umknęło mi podczas wizji lokalnej, a dla Ciebie to oczywista oczywistość
![]()
btw tutaj prawie brak bliżniak a może raczej siostra blizniaczka
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6ybiXT.html
Kurcze, po co wklejałem screenshoty z podświetlonymi informacjiami z włoskiego katalogu 159 z 2011r? wróć parę postów wcześniej, drugie zdjęcie, po włosku nie trzeba rozumieć, rozmiary w calach i numery wzorów podane, czarne koło w ostatniej kolumnie domyślna opcja, okrąg w innych to możliwa opcja.
Tu pełna masz wszystkie felgi z tego katalogu, tylko 18" turbiny (srebrne i czarne) i 19" szprychy (srebrne i tytanowe) były dostępne w Ti :
![]()