Już to nie jest tak duży problem, nie potrzeba do tego specjalisty magika? ;D ok dzięki za info, popytam w pierwszym lepszym punkcie u mnie na wiosce
Już to nie jest tak duży problem, nie potrzeba do tego specjalisty magika? ;D ok dzięki za info, popytam w pierwszym lepszym punkcie u mnie na wiosce
Tak ale raczej szukaj elektronika samochodowego który dorabia klucze niż śluzarza z supermarketu który ma napis klucze samochodowe.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Witam
Powiedzcie mi proszę co mam zrobić ewentualnie gdzie mi może ktoś pomóc ponieważ okazało się że mam wadliwy kluczyk i nie działa sterowanie mianowicie drzwi otwierają się grotem auto odpala ale nie działa ani otwieranie ani zamykanie kompletnie nic. Rzekomo jest główny transponder uszkodzony w pilocie proszę o jakąś pomoc
Odezwij się do kolegi maly_777.Bardzo dobry specjalista wiec może pomóc.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Na pewno nie na odległość.
Taki kupiłeś czy się popsuło?
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
zepsuło się
Jeżeli taki kupił to może kluczyk dorabiany.
EDIT!! W takim razie cofam to co powiedziałem, ale nie można usunąć postu![]()
Ostatnio edytowane przez pushq ; 13-11-2015 o 14:58
nagle przestało działać zmieniłem baterię i nadal nic, dziś to dałem do gościa który się zajmuje kluczami i on nie dał rady
- - - Updated - - -
powiedział że był zalany niby ale ja go mam od czerwca i na milion procent nie był teraz zalany
Mogę naprawić![]()
Konwersje USA->EU
a jak to zrobić???