Witam. Czy ktoś z Was zajmował się oklejaniem lusterek? Chciałbym się dowiedzieć czy folia chromowana nadaje się do tego zadania.![]()
Witam. Czy ktoś z Was zajmował się oklejaniem lusterek? Chciałbym się dowiedzieć czy folia chromowana nadaje się do tego zadania.![]()
Jak kupisz dobrą folię to tak. Polecane to 3M, Arlon czy Orafol. Arlon jest ciężko kupić w małych kawałkach, z kolei 3M bez problemu kupisz na centymetry. Tylko nie kupuj jakiejś taniej folii bo się odklei
Wyryte rantem felgi
A folia 3M występuje też jako chromowana? Kupiłem tańszą na próbę i strasznie się sklejała a po podgrzaniu odklejała od lusterka.![]()
Może się coś jeszcze znajdzie ale niestety nie wiem kto ma w ofercie chrom. Co do 3M to trzeba uważać na podróbki bo są słabej jakości. Najlepiej kupić od autoryzowanego importera - na allegro jest przynajmniej jeden ale nie będę tu robił reklamy
Wyryte rantem felgi
Ok. RozumiemDzięki za pomoc. Jeśli ktoś jeszcze będzie wiedzieć coś o dobrej firmie, proszę dać znać.
![]()
Udało ci się już to okleić? Ciekawi mnie efekt![]()
Niestety nie znalazłem jeszcze odpowiedniej folii. 3M nie ma w ofercie folii chrom.
spróbuj "Oracal" też markowa, dobra
- - - Updated - - -
btw... czemu nie kupisz zwykłych nakładek w chromie zamiast bawic się z folią, to chyba znacznie lepszy pomysł
Jakiś czas temu szukałem i nie znalazłem to jest powód tego.![]()