spoko, tak jak w Stilo
jak neta przeszukiwałem to pokazywało po prawej stronie, koło lewarka i gdzieś z tyłu
spoko, tak jak w Stilo
jak neta przeszukiwałem to pokazywało po prawej stronie, koło lewarka i gdzieś z tyłu
Kupiona
Pierwsze co muszę zrobić to przeszukać temat z temperaturą (wskazówka jest maksymalnie na 4 kresce od 50)
Nie przesuwa się sam fotel kierowcy po odchyleniu oparcia.
Reszta wygląda dobrze:
rachunki na dwumas i sprzęgło, wymienione wszystkie wahacze, mapa na 170 KM, tarcze i klocki, aślepiony EGR i wywalone klapy wirowe
Witajcie,
Chciałbym się dokleić. Przymierzam się do zakupu GT w dislu. Dotychczas jeżdżę modelem 147 w benzynie 2.0 ale czas na małą zmianę.
upatrzyłem sobie model z Niemiec juz po opłatach z 2005r lecz nic nie wiem o silniku a w poprzednich postach nic konkretnego się nie dowiedziałem.
czy warta kupna ?
co się w niej psuje ?
warto kupić ściąganą w Niemiec ?
czy 1,9 daje radę sobie ?
chce przeznaczyć na samochód 17tyś max.
Proszę o poradę Belli
Rozumiem nikt nie ma takowej wersji ani nic nikt nie wie.. Dzięki Alfaholicy za porade !!!
Bo bez sensu pytania zadajesz.
Czy warto kupić - nie mamy tu wróżek. Zależy od egzemplarza.
O tych silnikach - na forum jest milion postów o tym. Generalnie są ok.
Czy warto kupic ściąganą - na 99% nie, ten 1% jeśli jesteś w stanie dokładnie sprawdzic i byc pewien że dobrze poskładana (bo w dobrym stanie nikt nie sprowadza). Ale jeśli mało wiesz o samochodzie (a wynika to z pytan) to ten scenariusz odpada.
1.9 daje rade jesli tobie wystarczy, jesli nie, to nie daje rady. Mądra odpowiedź, prawda? Pewnie sam byś sobie odpowiedział gdybyś chwilę się zastanowił.
I jeszcze focha sadzisz. Zapamiętaj raz na całe życie - jeśli ktoś nie ma ochoty odpisać na forum to wyłącznie wina kiepskich pytań, albo mało interesujący temat, nikt tu nie płaci za pisanie.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Witam
Czy ktoś z Was kojarzy ten egzemplarz, oglądał, a może autko jest forumowe ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=5739288441#5930a1c54c
Ta druga wygląda dosyć fajnie z Niemiec, cena też nie jakaś mega jak na 2007 r.
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-q2-igla-ID6yayzX.html#5930a1c54c
Ta czerwona alfa q2 jest od magików z olkusza. Ogólnie widać, że auto było sprowadzone w złym stanie i zreanimowane. Pytanie tylko na ile solidnie jest poskładana. Sprzęgło ciężko chodzi, podczas ruszania czuć drgania (dwumas?), na desce wyskakują błędy żarówek. Oba przednie błotniki były już wcześniej malowane, teraz znów wypadało by się zająć odpryskami od kamieni. Maska jest zagnieciona. Poza tym Kiedy ją oglądałem to radio było w innym kolorze, teraz już chyba zmienili na pasujące. Oprócz tego nie działały spryskiwacze reflektorów, czujniki parkowania i te światła do jazdy dziennej. Poza błotnikami lakier oryginalny.
Panowie to prawda ,że GT ma problem z korozją , szczególnie z podłogą?