Witam. Ogladal ktos te auto? Jak po zdjeciach oceniacie? http://allegro.pl/show_item.php?item=5760112505
Witam. Ogladal ktos te auto? Jak po zdjeciach oceniacie? http://allegro.pl/show_item.php?item=5760112505
Ostatnio edytowane przez masters85 ; 09-11-2015 o 18:18
160k przebiegu to ten samochód na pewno nie ma - samochód jest sprowadzany, ktoś założył gaz, więc dużo jeździł. Poza tym zużycie wnętrza: kierownica, powycierane przyciski od radia... Gdyby ten samochód miał skórzaną tapicerkę, byłoby to widać po fotelach (dziwna przypadłość, że jak w samochodzie nie ma skóry to przebiegi od razu o 100k mniejsze mają). Jeżeli jesteś napalony na ten samochód, sprawdź go dokładnie, auto ma zrobioną polerkę, więc może coś było robione/ malowane...
Słowo klucz RADOM. Tam się samochodów nie kupuje.
etam są osoby na tym forum zadowolone zakupów w Radomiu),a w którym miescie sprzedają pewniaki i nie trzeba ich sprawdzac
)???
W żadnym. Każdy samochód trzeba sprawdzić przed zakupem, niestety radom jest przesiąknięty handlarzami naciągaczami. Kolega khazar wymienił parę tematów które nie grają, jak dla mnie patrząc na to ogłoszenie, przygotowane jest specjalnie pod typowego polskeigo kupca, który zobaczy retuszowane zdjęcia obślini się i pojedzie napalony kupować to co zobaczył na fotkach... Osobiście mam alergię na tego typu zagrania, i takie ogłoszenia można skreślać moim zdaniem w ciemno. Porównam samochody do muzyki, filmów.... Czy dobry wykonawca, dobry film potrzebuje porządnej reklamy? Nie bo dobra muzyka broni się sama. Dobry samochód broni się sam, konkretami, nie fotoszopem. Tutaj w ogłoszeniu mamy durne frazesy + retuszowane fotki.
Nie widziałem jeszcze tak wytartego alfatexu.
Gówno w sreberku, jak mawia bociek.
No, ale cel zajawki został osiągnięty - leszcze nabiły oglądalność.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
I na pewno nie jest to 2008r. W ogłoszeniu jest model przed FL.