Do wymiany potrzebny ostry nożyk ołówek i opalarka i trochę zdolności manualnych i cierpliwości , bo nic tam nie trzeba wyrzynac
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Do wymiany potrzebny ostry nożyk ołówek i opalarka i trochę zdolności manualnych i cierpliwości , bo nic tam nie trzeba wyrzynac
to jedna z opcji u mnie nie bylo opalarki ołówka ani nożykawszystko przygotowałem sobie w pokoju przy biurku popijając piwko i zamonowalem gotowy element juz w aucie poprostu go wsuwajac w fabryczny otwor no moze zeby podpiac sie kabelkiem musialem zdjac pael srodkowy ale to juzopcja zalezy gdzie sie podpinamy
![]()
No samo wstawienie navi to takmasz rację , ale montaż tego w desce rozdzielczej był gorszy
![]()
no w moim przypadku czysta przyjemność nic nie powiększałem nie ciałem po prostu wstawiłem kapliczkę podłączyłem kabelek spoinka z czarnego silikonu dookoła i jest ok. jestem zadowolony
Ostatnio edytowane przez krzysieKkk ; 17-11-2015 o 21:27
No ja odcinalem z góry nadmiar powłoki z deski i piankę do wymiaru kapliczki a jak nagrzalem w koło opalarka to kapliczka ładnie siadla jak orginalgrunt to sobie radzić i mieć satysfakcję
![]()
Takie jesteście chwalipięty a fotek to żaden nie zamieści... A tutorial bez zdjęć to już całkiem...
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Warto pomyśleć na monitorem 4", który nie tylko bedzie słuzył jako nawi, ale tez do muzyki, czy jako kamera cofania. http://www.aliexpress.com/item/LCD-C...rchweb201560_9
W moim temacie jak sam to montowalem to wrzucalem zdjęciaale jak coś to zawsze mogę podesłać
kolego fotki sa jak najbardziej trzeba szukac... jest temat w zrob to sam sa fotki w dziale nasze belle..
myślałem o zabudowie jakiegoś tableta ale jakość muzyki jest tragiczna moimzdaniem nie ma to sensu w tej navi tez mogę wrzucić zdjęcia filmiki itd tylko nie widze takiej potrzeby kamerka cofania byłaby spoko. możne kiedyś..
Ostatnio edytowane przez krzysieKkk ; 18-11-2015 o 16:08