Ja ostatni raz pojechałem sam i było najszybciej i bez przygód. A Pawła syn był najlepszy![]()
Ja ostatni raz pojechałem sam i było najszybciej i bez przygód. A Pawła syn był najlepszy![]()
Śmiesznie to zabrzmi ale jakiekolwiek cywilne wozidło jest wystarczające.
Pawła syn gra w Gran Turismo i wali świetne komentarze
"O! Teraz to przesadziłeś"
Zawiódł mnie tylko jak stwierdził że Clio RS było fajniejszeUratował sytuacje zmieniając później zdanie i jednak Toj-toj-ka.
Ostatnio edytowane przez culmen ; 22-11-2015 o 20:13
Coś takiego mam, ogólnie to zaczynaliśmy od 1:30, skończyliśmy na 1:25, chyba się mu nie podobało że za nim jadę, ale tu też widać moje błędy
https://youtu.be/4fCvgqyxahY
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 22-11-2015 o 22:22
W yt masz możliwość nałożenia filtrów. Spróbuj ciut rozjaśnić video. Powinno być lepiej.
BTW
Tak źle nie było. Całkiem całkiem golonka idzie. Ciesz się że nie widziałeś moich baboli![]()
Zaraz wymięnie film na wersję 1080
Rozjaśniłem i połączyłem z moim przejazdem (z tej wersji 480, ale widac) - idziesz równiutko praktycznie ze mną.
https://youtu.be/lIrQJBAO9Ew
No, wyszykowałeś tego Audika, a jak jeszcze plany z oponami zrealizujesz, fiuu - odjedziesz![]()
Mnie na tym akurat okrążeniu "bujnęło" na krętym odcinku przed rondem, ale Ty za to miałeś słupek wywrócony gdzie można było szerzej pojechać ciut i z najazdu na to rondo zacząć.
Czy ktoś brał może instruktora? ja nie. Na poprzednim układzie kilka rzeczy mi pokazał pozwalające ze 2 sek skrócić czas który sadziłem że już max co potrafię jest.
Ostatnio edytowane przez Andrzejsr ; 23-11-2015 o 00:03
Ja za wcześnie hamowałem, na tej prostej przed końcem bandy, a spokojnie bym się wyrobił jak się kończyła, z tym ze pałę przegłem na 3 wyjeździe jak pojechałem w trawę i potem wcześniej hamowałem, co do tego pachołka to leżał tam dobre 30 minut i nikt go nie ściągnął, a on naprawdę przeszkadzał
Instruktora nie brałem, na pierwszym wyjeździe miałem Włodka, czyli byłego pilota w rajdach, to mi powiedział że chyba lubię widowiskowo jeździć i tłumaczył co i jak. Na drugi wyjazd wziąłem człowieka z biało czarnego Clio i naprawdę to dużo pomogło
Tak wszystkie opony wyglądają, na dwóch czuć pod palcem druty
Jak kupiłem audi miało źle ustawiona geometrię i było już trochę zużycia, ja je dorźnąłem
Co do opon to chyba kupię te Profile, bo 1000 złotych w moim rozmiarze, to jestem w stanie przełknąć taki koszt, a koleś z opon do sportu powiedział ze oni naprawdę mieszankę AVONa stosują, no to guma jedna z najlepszych
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 23-11-2015 o 10:29
Przyznaję się - to ja jeździłem tym "hybrydowym" dizlem
A zabłocony, bo zabłądziliśmy trochę jadąc na tor i musieliśmy jechać przez budowę.
Zawieszenie to Vogtland (komplet sprężyny i amortyzatory) - już 2 lata na nim jeżdżę i jestem zadowolony.
Dzięki wszystkim za fajny dzień na torze!
Ostatnio edytowane przez mrksz87 ; 23-11-2015 o 11:38
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka