W weekend zatankowana, wymienione żarówki w halogenach oraz wyczyszczone odbłyśniki świateł.
W weekend zatankowana, wymienione żarówki w halogenach oraz wyczyszczone odbłyśniki świateł.
A ja doprowadziłem w końcu wskaźnik temperatury do porządku - nareszcie pokazuje tyle co trzeba (tzn zgodnie z prawdą)
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Wymieniony przegub wewnętrzny bo stary się rozpadł na 4 części, wahacze dolne, łaczniki stabilizarora, tarcze i klocki przód. W przyszłym tygodniu Wahacze tylnie i łaczniki stabilizatora oraz turbo do regeneracji.
U mnie dziś wymiana podkładki pod wtryskiwaczem nr 1Oczywiście wszystko poszło sprawnie i szybko w Ibrisie, cenowo wg. mnie również bardzo dobrze.
Wczoraj bo wczoraj, ale wymieniony kolektor, przepustnica, rura dolotowa i filtr powietrza.
Ile taki biznes? Ja wymieniałem niedawno u siebie bo poszła pod trzecim ale wymieniłem wszystkie. Kosztowało mnie to tyle co podkładki, chyba z 10 czy 12 zł.
A dzisiaj u mnie w 156 nowe buty na lato Dayton DW510 EVO 205/55 R16. Stare nalewajki, które dostałem od poprzedniego właściciela poszły na złom, jedna przy ściąganiu z felgi pękła na boku na długości jakichś 8 cm...
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Nowe zimowki Nokian WR A3 215/55/ZR17 XL + konserwacja "brzuszka" :-D
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
A ja wymieniłem czujnik zABS z przodu.W końcu żona nie powie mi że auto na śniegu nie hamuje i jedzie samo do rowu.
ledy poszły się.... znaczy do śmieci![]()
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...