Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Temat: Zimowe opony

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adrian85
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    Alfa 147 1.9 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał czosnek1802 Zobacz post
    No to dziwne. Bo ostatnio przy predkosci 50-60km/h najechalem na lod dosłownie lod na lekkim łuku oponami hankook rs2, i przez jakieś 20m auto jechali jak po sznurku. Hmm w zeszłym roku też nie jednokrotnie miałem taki przypadek majac debice i też problemu nie miałem. Ale tak jak pisałem wczesniej... Jak ktoś chce zapie***lac jak samolot na drodze to tylko na komputerze. Trzeba używać mózgu przede wszystkim za kierownica
    Ty dalej swoje. Wiesz co to są sytuacje awaryjne? O nie się rozchodzi a nie o płynna jazdę na zakręcie z prędkością 50km/h. No chyba ze ty jesteś w stanie przewidzieć każda sytuacje na drodze nawet wybiegajaca zwierzynę jak tak to brawo ty

Użytkownik Znawca Avatar KHOT
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Panzergrau

Domyślnie

Cytat Napisał czosnek1802 Zobacz post
    Ja nie wiem co wy do tej debicy macie. Mam teraz hankoki i debice, i na mokrym nie widzę przy normalnej jezdzie roznicy na śniegu też. A o zdziwko debica jest cichsza. Jak ktoś chce latać zamiast jeździć to niech kupi michelin alpin najnowsze. Tak jak pisałem przejezdzilem na debicy okres listopad-kwiecien i jak dla mnie opona dostaje ocene 5/6. Wydaje mi się że autorka tematu chciała porade odnośnie opon które napisała, a nie dyskusji czy debice czy vredesteiny lub goodyeary... Więc według mnie z tych co wypisala debica jest najlepszym wyborem. Jeździłem na pozostalych i jednak cena/jakość debicy wygrywa.
    Pozdro
    Pleciesz bzdury i świadomie wprowadzasz innych w błąd, nie pierwszy raz zresztą. Dębice ma ojciec roczne w samochodzie i na mokrym te opony są słabe. Za swoją cenę są super na śnieg, ale w deszczu trakcja jest cieniutka, no chyba że jeździsz max 50km/h.
    Ostatnio edytowane przez KHOT ; 27-11-2015 o 15:06 Powód: Tak może być panie "moderator"?
    "Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,
    najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."

"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

Cytat Napisał adrian85 Zobacz post
    Ty dalej swoje. Wiesz co to są sytuacje awaryjne? O nie się rozchodzi a nie o płynna jazdę na zakręcie z prędkością 50km/h. No chyba ze ty jesteś w stanie przewidzieć każda sytuacje na drodze nawet wybiegajaca zwierzynę jak tak to brawo ty
    No kurde, leje deszcz, wiec nie zapierdzielam bog wie ile, tylko jade z glowa. Nie bede sie juz wdawal w dalsze dyskusje, dla mnie debica jest DObra opona, praktykowalem dlatego oceniam. Tyle w temacie.

Cytat Napisał KHOT Zobacz post
    Pleciesz bzdury i świadomie wprowadzasz innych w błąd, nie pierwszy raz zresztą. Dębice ma ojciec roczne w samochodzie i na mokrym te opony są słabe. Za swoją cenę są super na śnieg, ale w deszczu trakcja jest cieniutka, no chyba że jeździsz max 50km/h.
    nie bede sie wypowiadal na temat twoich idiotycznych komentarzy, a o swiadomym wprowadzaniu w blad chyba wiesz najlepiej tutaj...
    Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 27-11-2015 o 18:35

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

Post do usuniecia