Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Lakier czerwony 8C Competizione

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Cytat Napisał tx555 Zobacz post
    Wbrew pozorom gałka z zewnątrz ma metalową powłokę i to całkiem twardą (nie wiem co za stop - aluminium to nie jest ) ale środek to oczywiście plastik. Taka informacja może być przydatna na wypadek gdyby kolega zechciał ją malować [emoji6]
    Zrób też listwy w boczkach drzwi , bardziej by pasowało w komplecie [emoji6]
    właśnie w recenzjach mówili/pisali że to aluminium, ale trochę się rozczarowałem po kupnie, bo w dłoni daje odczucie delikatnej tandety, ale skoro to naprawdę aluminium to chyba nie tak źle
    kształt kulki jest genialny, tylko szkoda, że trochę inaczej tego nie zrobili/lepiej..

listew napewno nie będę malował na razie - całe listwy na czerwono to by było trochę za dużo moim zdaniem - mam trochę czerwonej folii to spróbuję na próbę okleić, albo może dałbym na ten uchwyt jakiś czerwony pasek, albo grafikę z napisem "Alfa Romeo", bądź "Giulietta" - delikatnie a jednak z akcentem...

- - - Updated - - -

Cytat Napisał SCHNNAZZI Zobacz post
    Mi się bardzo podoba.
    Dzięki, ale to jeszcze nie koniec

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    Poznan/Wrzesnia
    Auto
    Była AR 159 2.0 JTDm, Byla AR 147 FL 1.6 TS 105KM Distinctive

Domyślnie

Ewidentnie na drzwiach brakuje czerownych akcentow jako uzupelnienie, ale nie jakies duze polacie powierzchni - inaczej wyjdzie jak na odpuscie ;-)
    Chyba ze w Julce sa widoczne przeszycia na drzwiach, ktore mozna zmienic na czerwone, wowczas to moze wystarczyc.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa Giulietta Sprint 150 KM

Domyślnie

lakier bajka. ale polecam zabezpieczyć panel jakimś środkiem żeby nie wyblakł i może wzmocnić warstwę wierzchnią. Bardzo łatwo zarysować chociażby guzikiem od koszuli. a tak btw: mam auto w tym kolorze. Przyciąga spojrzenia i nie tylko

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR G

Domyślnie

Cytat Napisał zax Zobacz post
    lakier bajka. ale polecam zabezpieczyć panel jakimś środkiem żeby nie wyblakł i może wzmocnić warstwę wierzchnią. Bardzo łatwo zarysować chociażby guzikiem od koszuli. a tak btw: mam auto w tym kolorze. Przyciąga spojrzenia i nie tylko
    Wierzę, że przyciąga

w sumie jak każda byleby nie wiśniowa