Ja mam imperial ecosport 17stki. 500za dwie. Polecam. Na suchym i na mokrym nie widzę różnicy w porównaniu z np Pirelli. Zanim pocisniecie ze china to zobaczcie opinię na Oponeo O tych oponach..
Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
Ja mam imperial ecosport 17stki. 500za dwie. Polecam. Na suchym i na mokrym nie widzę różnicy w porównaniu z np Pirelli. Zanim pocisniecie ze china to zobaczcie opinię na Oponeo O tych oponach..
Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
Co do wspomnianych opon zaklepałem sobie po nowym roku 4szt z 2013r z bierznikem 6,5-7,0mm. Porównując ceny myślę, że zrobiłem dobry interes przytulając je za 1200zł
Jeżeli ktoś by miał na sprzedaż dobre oponki 17/225/50 letnie ( 4 sztuki ) to chętnie się zainteresuje szukam czegoś takiego, może ktoś zmienia na inne, zmienia felgi różnie bywa. Kontakt PW albo tel : 697-113-688![]()
Panowie szukałem opinii o oponach Minerva F105 (tanie made in japan) ale odziwo piszą o niej dobrze. Jeździ ktoś na takich oponach?? Wie ktos jak z hałasem u takiej opony?? Ja wiem że to typowy hinczyk ale pozytywne opinie o nich zwróciły moją uwagę![]()
Nie wszystkie chińczyki to tragedia. Jeździłem i na Interstate ( jodełki bliźniacze do Nankangów z ktorych Patryczos był bardzo zadowolony ) i na Rockstone ( bierznik taki jak Continental sportcontact 2 ) i spisywały się bdb. O letnie bym się tak nie bał jak o zimowe bo co Chińczyk wie o zimie :-) .
Nazar a jak bylo z głośnością tych opon??
Interstate było trochę słychać ( jak każdą jodłę ) Rockstony byly ciche. Moim zdaniem niski profil,szeroki kapeć a jeszcze do tego negatyw i nie ma opony której nie bedziesz słyszał :-)