Pozdro dla włascieiela 159 sedan TSZ 33... na klubowych ramkach widzianej dziś koło 19:20 na parkingu Lidla przy Pachońskiego. Wydawało mi się, że to kolega w żółtej kurtce sie po lidlu bujał ale nie byłem pewien![]()
Pozdro dla włascieiela 159 sedan TSZ 33... na klubowych ramkach widzianej dziś koło 19:20 na parkingu Lidla przy Pachońskiego. Wydawało mi się, że to kolega w żółtej kurtce sie po lidlu bujał ale nie byłem pewien![]()
Pozdrawiam kolegę w 156 SW spotkanego na Grzegórzeckiej wczoraj po 21![]()
I kolejne pozdro dla białej Giulietty zobaczonej ok 22, zaparkowanej pod Filharmonią i dla czerwonej Brery zaparkowanej nieopodal przy ulicy Małej (chyba)
![]()
Pozdrawiam kolegę ze 159![]()
Pozdro dla kolegi z czarnej, oramkowanej 147 na blachach KOS wyprzedzanej dzisiaj na drodze między Czeskim Cieszynem a Karvinązałapałeś o co chodziło z awaryjnymi temu błękitnemu passatowi na czeskich numerach?
![]()
Pozdrowienia dla czerwonej, oramkowanej 159 poruszającej się dzisiaj około 12:30 al. Jana Pawła w kierunku Ronda Czyżyńskiego. Ten gość co machał ręką na czarnej R1, to ja![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Pozdo dla kolegi z 147 1.9 JTDm kr.... Lecielismy ostro na ksiecia jozefa az do liszek dobry zawdnik z Ciebie co Ty tam masz pod maska?
Pozdrowienia dla kolegow z Krakowa którzy jechali na krecenie reklamówki do Gliwicjechalismy chwile koło siebie i gadaliśmy przez CB.
Juz myślałem ze nikogo nie spotkam na ramkach. Pozdrawiam![]()