Witam,
Mam 20lat, szukałem porady u innych ludzi, mechaników i znajomych jednak odpowiedź była taka sama ,,Nie kupuj Alfy". Mając 11lat stojąc na światłach przy ruchliwym skrzyżowaniu usłyszałem głośny pomruk który wypłoszył okoliczne ptactwo z drzew i wtedy ujrzałem czerwono krwistą Alfę Gtv od razu się zakochałem. Druga moja styczność z Alfą miałem jako pasażer 156 2.0 turbo jak zobaczyłem drewnianą kierownicę i zegary stwierdziłem ,że te auta są po prostu genialne, Za nim uzbieram na wymarzoną 159 2.4 Jtdm lub 1.9 Jtd minie z 10 miesięcy szukam alfy do 4,500 polskich złotych i mam problem ponieważ wszystkie mi się bardzo podobają, ale chciałbym wiedzieć od was, którzy jeżdżą Alfami na co dzień na co powinienem zwracać uwagę przy zakupie, na ekonomię spalania nie patrzę, bardziej na niezawodność, lecz cóż to Alfa i za piękno się płaci
chcę mieć banana na twarzy gdy będę przyspieszał dodam, że moją faworytką na tą chwilę jest 156.
Za przypadkowe błędy bardzo przepraszam i Z góry Dziękuję wszystkim za każdą cenną poradę
Pozdrawiam
Konrad