Pytanie bo Braci forumowej a szczególnie tych, którzy użytkują Alfy jako "wózki". Z racji powiększenia rodzinki do stanu 2+3 mam dylemat nad dokupieniem drugiej włoszki do kompletu. Wiem jak się w środku ma 156 FL SW i 166FL ale chodzi mi właśnie o codzienne ich użytkowanie jako auta do przewozu przeważnie 4 a okazyjnie 5 osób w tym Młodej Damy w nosidełku/foteliku z wózkiem w bagażniku. Obecnie przy 156 w sedanie wózek zajmuje cały kufer a montaż nosidełka nie stwarza jakiegoś tam problemu no ale właśnie... Jak to wygląda u was. Jak się ma skórzana tapicerka w takim środowisku czy może szukać szmacianych foteli? Interesuje mnie raczej jak napisałem wyżej 156FL SW lub 166FL z Busso w budżecie do 25-30 tysi. 159 mimo że wygląda obłędnie nie wchodzi w grę raz, że jest ich na ulicach 2 razy więcej niz 156fl i 10 razy więcej niż 166FL a dwa, że jedyny sensowny napęd w 159 to silniki rodem z rosyjskich betoniarek a ni jak mi one nie pasują do tego jak wygląda "9" no a na pojenie 3.2 jts mnie niestać. Silnik mam wybrany, wiem czego unikać i na co zwracać uwagę ale czy dokupienie którejś z w.w. Alf ma sens? Vany, pseudo terenowe suvy i podobny badziew nie wchodzi w grę.