Gdzie polecacie zrobić korektę lakieru? Wydaje mi się,że najlepiej w Car Beauty Car SPA lub w Wilczynsky.
Gdzie polecacie zrobić korektę lakieru? Wydaje mi się,że najlepiej w Car Beauty Car SPA lub w Wilczynsky.
PGdetailing mogę polecić od siebie
Krótki Długi Wrocław na ulicy Trójkątnej NIE POLECAM - OMIJAĆ ICH SZEROKIM ŁUKIEM
a coś więcej?
Panie, samochód skręca w lewo bo zawieszenie się musi ułożyć / buda wytłuczona na wrocławskich dziurach i nie ma geometrii ( ustawiana geometria niby na ramie - nie znam się i nie muszę), sprawdzenie geometrii + ustawienie zbieżności na wywalonych wahaczach górnych / dolnych i piastach z przodu. O stronie blacharsko- lakierniczej nie będę pisał bo mi cycki do dzisiaj opadają z wrażenia ( 3 odcienie srebrnego z przodu ), kupując kompresor + pistolet w Lidlu sam bym lepiej to od nich zrobił.
Pokazujesz palcem co jest w dalszym ciągu spier... a właściciel Ci wciska w żywe oczy: ale ja widziałem ja pracownik robi. Więc pytam robi czy udaje że robi bo to jest różnica ... Pracownik robił a widzisz że nie dość że jednego nie zrobił to po drodze drugie zjebał
+ inne duperele
Tak walczę sam ze sobą żeby ich podpierdolić do skarbówki - faktury nie wystawili a to jest w ich ZASRANYM interesie, ja się na przepisach fiskalno skarbowych znać nie muszę, udowodnienie że samochód był u nich robiony to nie problem - mamy 21 wiek, i zamknąć tą jebaną tancbudę która wciska kit i bierze pieniądze prawie za nic.
Mój mechanik jak przejechał się samochodem to nie wiedział czy się śmiać czy płakać - W tym miejscu podziękowania dla Jarka i Gucia z AutoSerwisu z ul Góralskiej - fura zapier .. prosto / nie ściąga i klei się do drogi - testowane przy 180 na A4
Wystarczy?![]()
Ostatnio edytowane przez sebawroc ; 05-01-2016 o 22:51
no właśnie takie posty są wartościowe, warsztat mi w pewnym sensie znany - stąd pytanie... a zasadniczo jak pojedziesz do skarbówki to nawet nie będzie podpierdzielenie a walka o to, co się należy, czyli o fakturę. chociaż ja po czymś takim bym im grosza nie dał.
Nie znasz moze przypadkiem jednego z mechanikow wlasnie na Góralskiej? Mowią na niego Góral(pochodzi z bieszczad) pracuje przy warsztacie gdzie jest parking dla tirów miedzyinnymi,czesto chyba tez je naprawia.Podobno ma fach w reku...a pytam,bo niebawem bedzie tam robiona moja Alfa-kolega polecil mi to miejsce a z uwagi na to,ze wspomniales o jakims warsztacie na Goralskiej to moze i slyszales o owym Góralu?
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez gcredhot18 ; 07-01-2016 o 01:22 Powód: Blad
mogę prosić o namiary na jakiś fajny sklep czy hurtownie we Wrocławiu , lub w promieniu do 50-70 km, gdzie kupię dobre części w dobrej cenie?