W zeszłym roku zamarzł mi płyn zimowy (przy minus 10 już....), zwalniałem i psikałem spryskiwaczem ręcznym na szybę![]()
W zeszłym roku zamarzł mi płyn zimowy (przy minus 10 już....), zwalniałem i psikałem spryskiwaczem ręcznym na szybę![]()
Otrzymałem odpowiedź na moje pytanie do sklepu:
"Witam,
poszukuję dyszy spryskiwacza grzanej do Alfy GT. Czy posiadacie Państwo taką, czy też możemy dopasować tę z Mito albo ze 147?
Pozdrawiam,"
Odpowiedź:
"Witam.
Dedykowane do GT 85zł sztuka, dwa dni robocze u mnie.
Koszt wysyłki 13zł przedpłata lub 15zł pobranie.
Pozdrawiam"
No i teraz już nie wiem nic. 85 zł za sztukę nie dam.
Użytkownik na allegro o nazwie tanifiat, szukaj i pytaj![]()
No właśnie cytowana odpowiedź jest od niego. Wolałbym, żeby napisał że z Mito spasują i mam brać
[edit]
No więc Panowie i Panie
https://www.youtube.com/watch?v=bxRe...ature=youtu.be
rogersad59 odpisał na moje pytanie jasno i treściwie, że się da i nie wymaga cięcia. Odesłał mnie dodatkowo do swojego wątku na alfaowner.com
Wynika tam z postów, że część wcześniej wg e-eper miała numer 0156084511 , a obecnie jest to 0156099455 czyli MITO
Szukam więc takowych w dobrej cenie, a jak zmienię to jeszcze osobno potwierdzę.
Ostatnio edytowane przez bastek00 ; 11-01-2016 o 22:39 Powód: nowe info
Kolega wysłał to zapytanie właśnie do użytkownika tanifiat bo też wysłałem takie zapytanie tyle, że o dysze do 147 i dostałem identyczną odp czyli 85zł/szt.
Jeżeli te za 65zł/szt. z Mito są mgłowe, podgrzewane i pasują do 147 i pewnie też do GT i podgrzewanie działa bez żadnych zmian w kompie to po co przepłacać za te 85zł/szt.
Czyli jeżeli mam Alfe 147 FL z pakietem zimowym to kupując te dysze z Mito i je podpinając będą działać i grzać bez zmian w kompie, dobrze kombinuję???
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka