Mówcie co chcecieale to już śliczna limuzynka
mam marzenie żeby kiedyś miec okazje poskromić kierownice tego romualda
![]()
Mówcie co chcecieale to już śliczna limuzynka
mam marzenie żeby kiedyś miec okazje poskromić kierownice tego romualda
![]()
Kolejny rodzynek
Alfa Romeo 145 1,9 TDI (563081942) - motoAllegro
Pozdrawiam.
- Rafal
ta Alfa ma grubo ponad 200km
mieszkalem w Holandii ostatnie 2 lata i nie ma tam samochodów z małymi przbiegami....
moja Alfa jak ją kupiłem roczną - miała około 48.000 km i to jest normalny przbieg dla auta w Holandii...
Jeśli w Holandii auto ma mały przebieg - (116.000 to jest mały) to jego cena jest od razu 30% wyższa...
moim skromnym zdaniem - auto ma około 200.000 i jest zwyczajnie skręcone... to nie znaczy że jest w złym stanie - jeak ktoś dbał to będzie długo służyć![]()
Witam.
Mam dwie oferty alfy 145 z komisu i nie wiem ktora wybrac ewentualnie. czy ktoś je moze widzial, ogladal
AutoKomis BARTEXCAR
Alfa Romeo 145 105KM Gaz Zadbana, 1994r., 1596cm3, 105KM - otoMoto
co do tej pierwszej bordowej moge podac na maila dokładne fotki tych rys bo przeslali mi![]()
Dzieki i pozdrawiam.
o ile sie nie myle to ta granatowa jest czy była w posiadaniu kolegi o nicku rocky_rybnik wiec mozesz go o nia popytacoglolnie alfa bardzo ładna oglądałem ją przypadkiem w rybniku kiedy to kolega podszedł do mnie
fakt jest zadbana no i nawet pod maska miał sie czym kolega pochwalic bo dba o to zeby auto nie tylko z zewnatrz ladnie wygladalo
![]()
pozdrawiam go przy okazji![]()
Tej niebieskiej juz nie ma wiec mam takie pytanie czy oplaca sie za ta cene kupic ta porysowana?? i mam takie pytanie czy ktos z forumowiczów ja kupil (ta niebieska) i czy ogladal ta bordową aby mogł cos o niej powiedziec?
pozdr.
---------- Post dodany o godzinie 16:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:31 ----------
[QUOTE=loco145;175596]o ile sie nie myle to ta granatowa jest czy była w posiadaniu kolegi o nicku rocky_rybnik wiec mozesz go o nia popytac![]()
OK dzieki jest bo Dzwoniac tam powiedzieli ze w czoraj została sprzedana.
Mam nadzieje ze ogladał tamta i moze cos powiedziec na jej temat![]()