Czy może się wypowiedzieć ktoś kto ma doświadczenie z firmą BIRTH ?
Interesują mnie opinie o wahaczach przednich górnych i tylnych wzdłużnych.
Czy może się wypowiedzieć ktoś kto ma doświadczenie z firmą BIRTH ?
Interesują mnie opinie o wahaczach przednich górnych i tylnych wzdłużnych.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Witam jestem tu nowy i szukam pomocy odnosnie tylnego zawieszenia w alfie156 a dokładnie chodzi o to ze tylne koła stoja tak /....\ a samo zawieszenie jest miekie wrecz płynie, autko nabyłem niedawno i niezauwazyłem napoczatku problemu ale teraz to juz sam niewiem co ztym fantem . Prosze o pomoc.....
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Przyszła pora i na moje zawieszenie w poniedziałek jadę montować górne przednie DASSEL i do tego cały tył FASTA zobaczymy jak będą się spisywać.
Podzielę się opinią o wahaczach VEMA bez kalamitek... lipa straszna.
Po roku (ok. 10tys) luz na tulejach lewego wahacza, na prawym też już nie jest idealnie.
Wahacze w wilgotne dni skrzeczały od nowości, gdzieś w połowie przebiegu rozebrałem je i nasmarowałem obficie, jak widać nie pomogło.
Koła 16, zawias seria, felg nie połamałem ani nie pogiąłem...
Dodam, że końcówka drążka kierowniczego poddała się po tym samym przebiegu, dla porównania poprzednia była jeszcze z fabryki.
NIE POLECAM![]()
W mojej 156 v6 TRW gorne wystarczaja na ok 50kkm. Jezdzimy po tych samych drogachPrzy czym ja robie to w dwa lata. Dla Ciebie to 5 lat jazdy bez wkurzania sie. Warto dolozyc wg mnie.
Teraz kupuje regenerowane oryginałyzobaczymy jak to pojezdzi. Już nie ma tych głupich tulejek więc mam nadzieję że długo
![]()
Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
A co ze sworzniem? I ile dałeś?