Spoko, możemy zrobić w innym terminie. Przyszły tydzień dla mnie odpada ale za dwa tygodnie byłoby ok![]()
Spoko, możemy zrobić w innym terminie. Przyszły tydzień dla mnie odpada ale za dwa tygodnie byłoby ok![]()
Ostatnio edytowane przez marsell ; 17-01-2016 o 16:07
mnie wstępnie pasuje i za tydzień i za dwa
Wstępna propozycja sobota 23.01 ok. godziny 17![]()
Dajcie znać czy temat aktualny ?
Aktualne, UM, 18:00![]()
W pierwszej kolejności dzięki bardzo za dzisiajkolejny spot tak jak rozmawialiśmy odbędzie się za tydzień w sobotę czyli 30.01 godz. 17:30/18:00. I kto chętny jedzie do Katowic na spota na godz. 19
Ja jadę do Kato więc fajnie jakby każdy kto jedzie wstępnie się zdeklarował
Wypijemy szybką kawę na BP i można lecieć na Katosy
Druga sprawa jest taka, że Alfiorze z Częstochowy organizują spota u siebie ( Rafcio ty już wiesz ) 31.01 o godz. 14. Trochę wcześnie ale chyba nie trzeba być punktualnie :p Ja z Rafałem wstępnie się piszemy chyba że coś wypadnieJeżeli ktoś ma ochotę jechać z nami to zapraszamy
![]()
No i co z jutrem?
Mała weryfikacja planów. Dzisiaj rano po odpaleniu wyświetlił się komunikat "check engine" świeci się kontrolka silnika a auto ma zero mocy
Sytuacja chwilowo opanowana, tzn. po skasowaniu po kilkakrotnym odpaleniu silnika błąd pojawił się znowu, ponownie go skasowałem, przegoniłem auto i póki co na razie się nie pojawia. Na wszelki wypadek wożę ze sobą teraz podręczny zestaw do diagnostyki. Będę o 17.30
Kod błędu P0488 - układ recyrkulacji spalin (EGR) obwód sterowania przepustnicy zakres / wydajność.
Ostatnio edytowane przez marsell ; 30-01-2016 o 13:16
Odświeżamy temat i spoty.
Ten weekend. Sobota g. 16 Z-cie pod UM. Kto chętny? Ewentualnie niedziela 16-17
Pozdr.