A no i zapomniałem dodać, że wyjalem go całkiem z paczki.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
A no i zapomniałem dodać, że wyjalem go całkiem z paczki.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Ja używam od miesiąca gumy balonowej z Biedronki. Szklany flakonik z drewnianą zakrętką i cały czas ładnie pachnie, zapach jest wyczuwalny, nie drażni swoją mocą. Ogólnie kiedyś miałem taki sam flakonik z top gear i też bardzo długo pachniał.
Tu akurat jest bardzo trudny tematale fakt , że sklepowe , woreczki Marcusa dają naprawdę nieźle rade . Tydzień przed Bożym N , ogarniałem wujowi Fieste i pomyślałem sobie , że jak środek taki czysty to i zapach jakis kupię a CS nie było akurat pod ręką . Kupiłem Marcusa w woreczku owoce leśne bodajże , wczoraj znowu miałem to auto u siebie i odziwo zapach nadal jest dobrze wyczuwalny po wejściu do auta
Dzisiaj byłem w sklepie motoryzacyjnym po kilka pierdół patrze a tam chłopaki oprócz CS mają zapachy na tej samej zasadzie firmy TiningKingz nawet nie wiedziałem , że robią cos takiego . Kupiłem na razie intensywność taka sobie , ale podejrzewam , że będzie ten sam problem co z CS , że w zimne dni będzie słabo wyczuwalne , a w gorączkę będzie odwrotni
![]()
witam, ja polecam Skoncentrowany odświeżacz powietrza 0,75 l z atomizerem | DOLPHIN, GRAPE - zapach Grape sam osobiście używam, jest piękny! kto wejdzie do mojego samochodu go czuje i się zachwyca, ja już z czasem się przyzwyczaiłem i już mało go wyczuwam, ale znajomi ciągle go czują, wystarczy co pare dni prysnąć kilka raz pod fotel czy na dywanikipolecam !
Jak ktoś chce spróbować czegoś nowego i ciekawego, to niech popatrzy na firmę Scentway. Trzymać będzie pewnie krócej niż CS, ale zapach na zupełnie innym poziomie. Kupiłem dzisiaj 3 sztuki i mnie doopę urwało.![]()
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
[QUOTE=zieloo007;1763414]Tyle, że przy często otwieranych drzwiach czy też oknach szybko zapach znika. Miałem na próbę kiedyś zapach w atomizerku 0,75 PoorBoy i niestety ale lipaaa.
- - - Updated - - -
No ale pisałem , że moi znajomi, rodzina którzy jeżdzą ze mną czują zapach za każdym razem, ja pryskam raz w tygodniu ( 3 psiknięcia) - butelke mam w bagażniku
A ja polecę jeszcze zapachy yankee candle, fakt, że tanie nie są, ale zapachy maja super i trzymają bardzo intensywnie do miesiąca
Ja wczoraj zamowilem na amzonie yankee candle vent sticks o zapachu czystej bawelny/ clean cotton. Dam znac jak przyjda. Mam nadzieje ze bedzie pachniec podobnie jak glade/febreeze cotton ktory mam w domu. Istnieja nawet vent sticki glade o tym zapachu ale tylko w usa.