Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: Karta kodowa Klucza

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał bronq05 Zobacz post
    Podałem im tylko VIN, zdjęcie samochodu (wraz z ich logo na klapie) i zdjęcie z książki (to co zamiesciłem wyżej)
    Napisałem, że kupiłem auto od handlarza i nie mam karty kodowej i drugiego klucza... Itd, itd... Poprosiłem, żeby skontaktowali się z ostatnim właścicielem w sprawie tej karty, a oni bez żadnego problemu przysłali wszystkie kody i w gratisie plik serisowy :-)
    To trochę dziwna praktyka. Oficjalnie powinni to robić dopiero po potwierdzeniu kto jest właścicielem. Równie dobrze mógł ktoś użyć tego kodu do kradzieży... Niby tylko teoria ale dali plamę.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar bronq05
    Mieszka w
    Oświęcim
    Auto
    Alfa Crosswagon 1.9 JTDm - była. Jest 159 1.9 120km

Domyślnie

To trochę dziwna praktyka. Oficjalnie powinni to robić dopiero po potwierdzeniu kto jest właścicielem. Równie dobrze mógł ktoś użyć tego kodu do kradzieży... Niby tylko teoria ale dali plamę.

To prawda, jednak ucieszyłem się z tego... dodatkowo dowiedziałem się że licznik nie jest skręcony :-)

Ale wracając do tematu mathayew.... spróbuj zrobić tak jak ja i może też Ci się poszczęści i zaoszczędzisz parę stówek choćby na paliwo
    Pozdro!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał bronq05 Zobacz post

To prawda, jednak ucieszyłem się z tego... dodatkowo dowiedziałem się że licznik nie jest skręcony :-)

Ale wracając do tematu mathayew.... spróbuj zrobić tak jak ja i może też Ci się poszczęści i zaoszczędzisz parę stówek choćby na paliwo
    Pozdro!
    Dla Ciebie oczywiście kilka stów w kieszeni Mi się też kiedyś udało ale musiałem komplet dokumentów na E-mail dosłać. W sumie próba nie strzelba.