A co musisz zaliczyć coś lub kogoś ??? :mrgreen:Napisał adasco
A co musisz zaliczyć coś lub kogoś ??? :mrgreen:Napisał adasco
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Dzięki, już stres mniejszy. Mam nadzieję, że zdążę i zobaczę wszystkie ślicznotki w rządku :mrgreen:Napisał moninika
To jak kochani Belle już wypucowane :?: Moja już po kąpieli, a reszta jutro raniutko![]()
Do zobaczenia :!:
dobrze, ze wiatr ustal...
czyli zostaje 13:00...?
Robi się późno, a my nie mamy ustalonej dokładnie godziny. Więc zostaje 13 czy przenosimy spotkanie na 14 lub 15.
Wiem, widziałem ją dziś na parkingu pod galerią, cyknąłem fote, ale coś nie wyszła :wink:Napisał Wasal
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
i - ze tak powiem - wajcha wyszla. Musze Was opuscic ok. 15-15:30 max. Czyli jak zwykle...... daje cielska. no ale po trzecim spocie przywyknieciealbo przesuniecie godziny pod moim kątem
![]()
![]()
![]()
no spoko. ja tez bede na 13. Ale znow nie doczekam do konca imprezy..... i co gorsza nawet nie pijac!
a umie ktos masowac? polerowalem dzis porysowane drzwi i ledwo ruszam rekoma.... A zona odmowila masowania, mowiac, ze do pastowania podlogi nie mialem sily, ale pastowac samochod to moge godzinami.... zazdrosnica jedna![]()
Ok. czyli wstępnie o 13. Muszę rano do kościółka jeszcze iśća potem na zlot
![]()
Ten parking to w "które" strone bo będe jechał Kopcińskiego a ŁódĄ znam tylko z "Ziemi obiecanej".')
jadac od waw w kierunku na katowice - to po lewo.
jak miniesz wiadukt nad torami na fabryczny, skrecasz w lewo. Po skrecie trzymasz sie lewego pasa - i widzac real czy jak mu tam geant - walisz w lewo. bedzie nas widac.
:!: :!: PAMIęTAJCIE O ZMIANIE CZASU :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
i przestawcie w dobra strone, bo adasco juz miewal pomykli - cofajac miast przyspieszac czas.
taki czasowstrzymowywamacz jestem.