Pozdrawiam bordową 147 na ramkach (chyba KR...), która jechała za mną od Liszek w stronę Piekar koło 15:20 - mrugałem awaryjnymi, ale chyba kolega nie zajarzył, bo model nie Alfy![]()
Który idiota tak zapi###alał dziś w szarej 159SW na KBR po A4 w stronę Balic? Długie i kierunek na przemian, wyprzedzanie prawym... Nawet korek spowodowany wypadkiem przed mostem na Wiśle mu nie przeszkadzał. Lekkie przyhamowanie i awaryjnym. Tylko kurz został. Na przyszłość życzę szerokich pasów awaryjnych i sprawnych hamulcy. Przede wszystkim trochę oleju w głowie. Nie mam nic do szybkiej jazdy, bo sam lubię sobie pozwolić, ale bez jaj..
Ostatnio edytowane przez songo1s ; 02-02-2016 o 22:41
Pozdrawiam kolegę w czarnej AR 147 spotkanego dzisiaj na ORLENie na Jerzmanowskiego![]()
Czerwona 147 na KBC widziana, zaparkowana przy plantach w Bochni wczoraj ok 1:45![]()
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej AR 147 rej.KRA ... jadącej przede mną od Batowic przez ul. Strzelców w KRK ok. 11.30![]()
Pozdrowienia dla alfisty lub alfistki z czarnej (chyba) alfy 166 na rejestracjach olkuskich z końcówką 99, widzianej dzisiaj na ul. Rabsztyńskiej i DK94 w kierunku Katowic. Nie zdążyłem cię puntem dogonić bo bym mrugnął awaryjnymi2,4 JTD robi robote
![]()