WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
BMW Z3 Coupe 3.0 - zajebisty wóz. Tylko jak pisałem - coraz trudniej znaleźć coś w ludzkich pieniądzach.
Inny nietuzinkowy to W210 E55 AMG. Ino z Japonii trzeba kupować, bo u nich korozji nie ma. Robisz konserwację auta i masz mega tani w eksploatacji pojazd, który tak zapieprza, że naprawdę mało co może w ogóle z tym stawać "na kresce". Aha - nie wolno kupić wersji z aktywnymi amorami - brak jakichkolwiek zamienników. Reszta części jest do kupienia za takie pieniądze, że właściciele 159-ek chcieliby tak tanio ogarniać auta
Wada - pali trochę. Zaleta - przyjmuje LPG. Silnik niezajebywalny, skrzynia niezajebywalna, zawieszenie pancerne.
Zapomniałem dodać – ma być ładne...
Autorka tematu napisala:
Tak wiec Giulia raczej odpada, poza tym trzebaby czekac.Mam zamiar wydać max 35tys pln.
Co do Giulietty, fajny sympatyczny samochod szczegolnie dla kobiety (zona ma Veloce), ciekawy design (choc nie ma tego pazura Brery/159), tylko mogloby byc lepiej w srodku jesli chodzi o plastiki.
Jesli autorce nie przeszkadza to ze Brera jest praktycznie autem dwumiejscowym, awaryjnie czteromiejscowym, I bagaznika jest jak na lekarstwo, to Brera jest swietnym wyborem. Co do silnika to powtorze to co pisalem na poczatku, ja gdybym mial kupowac Brere na takie male przebiegi szukalbym 2.2JTS. Dla siebie to bym nastawial sie na wersje w automacie o ile takie sa w Brerze (w 159 sa) - tyle ze przy automacie Selespeed to trzeba szukac auta do 100tys km max (jest mozliwe takie znalesc, to benzyna I fun car, wiec raczej moglbyc uzywany jako 2 lub 3 samochod I nie robic duzych przebiegow), po prostu Selespeed nie jest wieczny, a jak sie zacznie cos w nim dziac to malo kto przy tym umie grzebac, czesci drogie itp.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 10-02-2016 o 11:25
E55 AMG w210 brzydki strasznie, wygląda jak domek baby Jagi na kołach :-) ale ma v8 od AMG :-) do 40- 50 k zł to może jakiś prawdziwy jdm ? Honda S2000, Nissan 350 Z, Impreza wrx STI, a jak szukasz bardziej klasyki gatunku to Mitsubishi GTO/3000 GT, Nissan 300 zx, Integra type r. No i to wszystko ma grubo poniżej 8 s do 100 :-)
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Competizione ; 10-02-2016 o 14:13
była 166 3.0 24v, była 156 2.4 m-jet